Ρ.Μακρή: Ο Καμμένος ενδιαφέρεται μόνο για ταξιδάκια και selfies

Φαίνεται ότι η “κόντρα” καλά κρατεί…. 

Η πρώην  βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή “καρφώνει” τον Πάνο Καμμένο. Κάνει αναφορά στα ταξίδια που κάνει ο Πάνος Καμμένος σαν Υπουργός Άμυνας με στρατιωτικά μέσα προκειμένου όπως λέει να βγάζει selfies,  θέτοντας  μάλιστα και θέμα κόστους.

Η  Ραχήλ Μακρή σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM  σχολίασε ειρωνικά :

«Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfies».

Συνεχίζοντας είπε:  « Δεν έχω δει ούτε προτάσεις ούτε θέσεις ούτε βέβαια τη συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις.  Αν τους είδατε εσείς, πείτε το και σ’ εμένα».

Η ίδια δήλωσε πως θα καταψηφίσει μέτρα περικοπών σε συντάξεις ή μισθών και διαβεβαίωσε πως αν χρειαστεί θα κάνει κριτική στην κυβέρνηση.

«Είμαι ξεκάθαρη στις θέσεις τις οποίες εκφράζω και έχω πει επανειλημμένως ότι αν εγώ κρίνω, ότι αύριο έρχονται διατάξεις για να τις ψηφίσω, οι οποίες αφορούν μέτρα αρνητικά, όπως αυτά που μας παραπέμπουν στο παρελθόν, για μισθούς, συντάξεις, περικοπές ή για αυτά που βλάπτουν το Δημόσιο, πράξεις που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον, να είστε σίγουροι ότι και θα τα καταψηφίσω και θα μ’ ακούσετε να ασκώ κριτική, αρνητική βέβαια, εναντίον αυτής της κυβέρνησης».