Ράβε … Ξήλωνε στο ΡΙΚ

Όσο περνά ο καιρός και μαθαίνουμε τα θαυμαστά έργα του Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ και της παρέας του, είμαστε όλο και πιο βέβαιοι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΑΛΑΛΟΥΜ

Εκτός από τις πέντε – έξι εξωτερικές συνεργάτιδες τις οποίες εκ περιτροπής θα πληρώνει για να παρουσιάζονται στο απογευματινό πρόγραμμα με την Ελίτα Μιχαηλίδου, ακούστε και αυτό…..

Μετακίνησε ως γνωστόν την Αλεξία Καρακάννα (μέλος της αυλής του νέου Γενικού Διευθυντή) από το πρόγραμμα “Εντέχνως>” στο πρωινό και έτσι η εκπομπή που έκανε για χρόνια, έμεινε χωρίς παρουσιάστρια.

Και έτσι, όπως άλλωστε κάνει, αντί να βάλει ένα τακτικό συνεργάτη/τιδα του ΡΙΚ, φέρνει και άλλο άτομο απ’έξω, το οποίο βέβαια επίσης θα πρέπει να πληρώνει.!

ΡΑΒΕ – ΞΗΛΩΝΕ κύριε Μαραθεύτη και Ανώτεροι Λειτουργοί του ΡΙΚ  αλλά και συμβουλάτορες της αυλής που συχνά πυκνά τα λέτε τετ α τετ σε δείπνα….!

Καλά, και όλους αυτούς που έχετε ως τακτικούς συνεργάτες εκεί μέσα, τί θα τους κάνετε;

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΡΙΚ. ΟΒΕΡ!

Και από ποια ταμεία θα βρείτε τους πόρους για τα επιπλέον έξοδα; Για να μην αναφερθούμε και στις φιλόδοξες παραγωγές που ετοιμάζετε, με σειρές εποχής και οι οποίες θα κοστίσουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, άλλα και ξεχασμένα τηλεπαιχνίδια τα οποία θα χρυσοπληρώσετε στο BBC.

Η μάλλον πιο σωστά, θα χρυσό πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι…!

ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ – ΟΒΕΡ.

Ακούει κανείς; ή όλοι μαζί σφυρίζετε αδιάφορα; Μα φυσικά. Το έχουμε ξεχάσει…

Τώρα προτεραιότητα έχουν οι κρουαζιέρες…!

ΡΑΒΕ…. ΞΗΛΩΝΕ…. κύριε Μαραθεύτη, ή μάλλον όπως λέει και η παροιμία:

” Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν”