Πώς θα επηρεάσουν οι Εκλείψεις Αυγούστου το ζώδιο σου ;

Ποιες εξελίξεις προβλέπουν οι εκλείψεις του Αυγούστου; 

Οι Αυγουστιάτικες Εκλείψεις φέρνουν, ερωτικές κόντρες…

Ο μήνας, θα χαρακτηριστεί από τις δύο ισχυρές Εκλείψεις, που στο σύνολο τους θα φέρουν μεν ευχάριστες ειδήσεις και θα κινήσουν τον τροχό για στατικές καταστάσεις, αλλά αυτό μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις  να σημαίνει και ένα λυτρωτικό τέλος.

Για όλα τα ζώδια:

Τα Κριάρια που έχουν πολλές δικές τους υποθέσεις … να λύσουν αυτό το χρονικό διάστημα, θα βάλουν άμεσα στην καθημερινότητα τους  έναν ευχάριστο ‘ πονοκέφαλο ’, που θα αναφέρεται σε μια διάθεση ενός πρώην συντρόφου για συζήτηση και επανένωση.

Κάτι ανάλογο θα επωμιστούν και οι Δίδυμοι, που το μόνο που αποζητούν αυτήν την εποχή είναι χαλάρωση – διακοπές και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Φυσικά όποιος αντέχει… ας σας ακολουθήσει.

Μικρά τα ζητήματα που πια απασχολούν τα ζευγάρια των Ιχθύων, καθώς οι εκλείψεις, και ειδικά η πρώτη, θα δώσουν πρακτικές λύσεις, που σίγουρα θα φέρουν τους συντρόφους, πιο κοντά.

Οι Καρκίνοι που κάνουν αυτήν την περίοδο πρωταθλητισμό στους τσακωμούς, θα πρέπει να πατήσουν φρένο και να μιλήσουν, πιο ώριμα για όλα αυτά που πρέπει να διορθωθούν … και έτσι λοιπόν θα γίνει.

Μικρές επικοινωνιακές δυσκολίες θα έχουν και οι Ταύροι, που αν αυτή τη φορά κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, θα δουν το ταίρι τους, να σας διεκδικεί περισσότερο.

Πιο αγριεμένοι είναι οι Σκορπιοί, που δεν πρόκειται για πολύ ακόμη να περιμένουν απαντήσεις και ξεκαθαρίσματα. Μέχρι τα μέσα του μήνα, όλα θα έχουν αποφασιστεί.

Σε μια επίσης καθοριστική φάση είναι και οι Λέοντες …που κάτω από την ευλογία του Ήλιου, θα βρουν τις ορθές λύσεις για την σχέση τους.

Μια εξαιρετική περίοδος απλώνεται για τους Παρθένους και τους Τοξότες που έχουν στα άμεσα σχέδια τους, να δεσμευτούν με επίσημο τρόπο. Τα οικονομικά τους θα βοηθήσουν προς αυτό τον σκοπό και πιο άμεσα.

Οι αέρινοι Ζυγοί, που είναι μοιρασμένοι σε δύο παράλληλες – δύσκολες καταστάσεις, θα χρειαστεί ανάμεσα στις εκλείψεις να πάρουν μια τελεσίδικη απόφαση, που όμως δεν θα πληγώσει κανέναν.

Οι γείτονες Αιγόκεροι και Υδροχόοι, έχουν τις πιο δυνατές δυναμικές κάτω από αυτό τον αστρολογικό ουρανό, που θα τους δώσουν χρήμα, νέους κεραυνοβόλους έρωτες  αλλά και μόνιμες επανασυνδέσεις.