Πυρ ομαδόν κατά Οδυσσέα Μιχαηλίδη

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Sigma “Μεσημέρι και κάτι” με παρουσιάστρια την Κατερίνα Χριστοφίδου καλεσμένοι ήταν ο Μιχάλης Παπαπέτρου, Νίκος Ρολάνδης και Κρις Τριανταφυλλίδης για να  συζητήσουν θέματα της επικαιρότητας και για το Κυπριακό.

Ενώ μιλούσε ο κ. Ρολάνδης για τη λύση του Κυπριακού, επενέβη ο κ. Παπαπέτρου και είπε, ελπίζω να μην πάρουμε και εμείς κανένα λογαριασμό μετά από καμιά 15αρια χρόνια. Αναφέρεστε στον Γ. Ελεγκτή τον ρώτησε η κ. Χριστοφίδου; Έκανε τη δουλειά του.

Ο κ. Παπαπέτρου προχώρησε λέγοντας τη φράση “Ναι, σε αυτό το Αίσχος”…  Όχι δεν έκανε τη δουλειά του. Εκτός αν η δουλειά του είναι να σπιλώνει συνειδήσεις ….” Δεν έπρεπε ο Γ. Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης την ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, να δημοσιεύσει στα ΜΜΕ, ότι ο Γιώργος Βασιλείου άφησε απλήρωτους λογαριασμούς”.

Και συνεχίζοντας είπε τα εξής: “Όλοι γνωρίζουμε με ποιο κόμμα είναι και ποιον αρχηγό κόμματος βοηθά”.

Πριν τελειώσει την πιο πάνω φράση η παρουσιάστρια τον έκοψε και του είπε φιλικά και με ευγενικό τρόπο ότι το πιομ πάνω θέμα για τον Γ. Ελεγκτή θα το συζητούσαν στο τέλος της συζήτησης για το Κυπριακό.

Ο φιλοξενούμενος Κρις Τριανταφυλλίδης ανέφερε στο πάνελ: “Ο Γιώργος Βασιλείου πρόσφερε πάρα πολλά στο τόπο…”.

Ο τρίτος φιλοξενούμενος, Νίκος Ρολάνδης είπε απλά ” εγώ δεν θέλω να εκφράσω γνώμη”…

Στο τέλος της εκπομπής ο κ. Παπαπέτρου πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι ο κ. Βασιλείου στο ταξίδι του για την επέμβαση στο Λονδίνο, συνοδευόταν από τον προσωπικό του γιατρό και τον γιατρό του Νοσοκομείου της Κύπρου και ότι τα παιδιά του κ. Βασιλείου έμεναν σε ένα ξενοδοχείο μικρής κατηγορίας.

Άρα ποιος λέει την αλήθεια εδώ κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη;