Πυρκαγιά σε μπυραρία στο Στρόβολο

Πυρκαγιά σε μπυραρία στο Στρόβολο

Στις 03.28 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μπυραρία στην Λεωφόρο Αθηνών στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘ Λοχία Σπύρου Τταντή ‘ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.06.

Η πυρκαγιά ήταν στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο της μπυραρίας. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ο εξωτερικός στεγασμένος χώρος και ο εξοπλισμός του. Από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε το εσωτερικό της μπυραρίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και 4 αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 42 κλήσεις για βοήθεια ,21 πυρκαγιές ,17 ειδικές εξυπηρετήσειςκαι 4 ψευδείς κλήσεις.

Χθες βράδυ, στις 22.19 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Αθηνών στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.55. Η πυρκαγιά ήταν σε ξύλινο καναπέ στο καθιστικό του διαμερίσματος. Έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα, 2 αναπνευστικών συσκευών και εξαερισμός του διαμερίσματος. Την στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα βρίσκονταν 4 ανήλικα παιδιά που απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το μεγαλύτερο σε ηλικία (14 ετών) . Δεν κινδύνεψε κανένας.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο του καθιστικού, στον καναπέ και μέρους της ηλεκτρικής εγκατάστασης με τον καπνό και τα θερμά αέρια να προκαλούν ζημιές στην βαφή του διαμερίσματος. Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή . Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα και σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία.