ΠτΔ: Συγχαίρω όλους τους αθλητές που διακρίνονται στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες

Συγχαίρω όλους τους Κύπριους αθλητές που διακρίνονται στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Προέδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης:

“Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μας στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, στο Golden Coast της Αυστραλίας, και θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για τις επιτυχίες τους.

Συγχαίρω τον Μάριο Γεωργίου, για τα δύο χρυσά και το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε πανάξια. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αθλητή στο χώρο της Γυμναστικής και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας χαρίσει και στο μέλλον περισσότερες διακρίσεις και στιγμές χαράς.

Συγχαρητηρίων άξιος είναι ο Γιώργος Αχιλλέως, ο οποίος με το νέο χρυσό μετάλλιο στη Σκοποβολή ξεχωρίζει και πάλι ως ένας αθλητής με τεράστια ιστορία και προσφορά. Τα έξι χρυσά μετάλλια του τον καθιστούν τον πιο πετυχημένο Κύπριο αθλητή στην Ιστορία των Κοινοπολιτειακών Αγώνων.

Συγχαίρω την Άντρη Ελευθερίου για το χρυσό μετάλλιο στη Σκοποβολή, που αποδεικνύει ότι συνεχίζει σταθερά την ανοδική της πορεία στο αθλητικό στερέωμα.

Συγχαρητήρια απευθύνω και στην Παναγιώτα Αντρέου για το χάλκινο μετάλλιο που επιβεβαιώνει το μεγάλο της ταλέντο. Το νεαρό της ηλικίας της δημιουργεί ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον.

Συγχαίρω, επίσης, τον Μίλαν Τραϊκοβιτς για τη νέα επιτυχία και την πρόκρισή του στον τελικό του δρόμου 110 μ. μετ’εμποδίων, όπου και κατέλαβε την πολύ τιμητική τέταρτη θέση επιβεβαιώνοντας την παρουσία του μέσα στην ελίτ του απαιτητικού αυτού αθλήματος.

Θέλω, όμως, να συγχαρώ και όλους τους αθλητές και προπονητές μας για τις προσπάθειες και τον αγώνα τους και να ευχηθώ σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες, να επιστρέψουν με περισσότερες επιτυχίες που θα δικαιώνουν τη μεγάλη καθημερινή προσπάθειά τους.”