ΠτΔ: Από πού ως πού να θίξω την κ. Παπαδόπουλου ή την προσφορά της;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, είπε ότι η προσπάθεια παρερμηνείας και οι ύβρεις που άκουσα χθες αντανακλούν ένα επίπεδο που δεν αρμόζει .

Ο  Πρόεδρος Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις σε σχέση με αναφορά του στην κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου σε συνέντευξη του, είπε ότι «ένα θέλω να πω, ότι όχι μόνο σέβομαι αλλά εκτιμώ ιδιαίτερα την κα Φωτεινή Παπαδοπούλου και πολύ περισσότερο είμαι ευγνώμων στον εθνικό ευεργέτη, τον αείμνηστο Λεβέντη. Δεν ήταν δυνατόν να ασκήσω κριτική.

Απλά είναι αυτό που στην κυπριακή λέγουμε.

Κριτική ασκούσα απλούστατα στην αδυναμία υλοποίησης των όσων ήταν πρόγραμμα από πλευράς του συγκεκριμένοι υποψηφίου.

Από πού ως πού να θίξω ή να πλήξω την κα Παπαδόπουλου ή την προσφορά της ή ιδιαίτερα τον αείμνηστο Λεβέντη για τη χωρίς προηγούμενο συνεισφορά του στην πατρίδα μας.

Η προσπάθεια παρερμηνείας και οι ύβρεις που άκουσα χθες αντανακλούν ένα επίπεδο που δεν αρμόζει και έχω μέχρι στιγμής αποφύγει χαρακτηρισμούς ή οποιαδήποτε επίθετα προς οποιονδήποτε των ανθυποψηφίων μου, τους οποίους και τιμώ και εκτιμώ, και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα περάσει η προεκλογική περίοδος για να αναγνωρίσουμε ότι ο πολιτικός πολιτισμός είναι σημαντικός και όχι τα επίθετα ή οι χαρακτηρισμοί».