Πρώην μέλος των Pussycat Doll: Δεν ήμασταν γκρουπ, ήμασταν άνδρο πορνείας (Photos)

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η Kaya Jones πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls.

Με αφορμή τα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης στην αμερικανική βιομηχανία θεάματος, αποκάλυψε ότι όσο ήταν στο συγκρότημα αναγκαζόταν να έχει επαφές με άνδρες που είχαν ρόλο στην καριέρα της.

«Η δική μου αλήθεια. Δεν ήμουν σε γυναικείο γκρουπ. Ήμουν σε άνδρο πορνείας. Α και παράλληλα τύχαινε να τραγουδώ και να είμαι διάσημη. Την ίδια ώρα, εκείνοι στους οποίους ανήκαμε έβγαζαν χρήματα» σχολίασε και πρόσθεσε: «Με ρωτά ο κόσμος πόσο άσχημο ήταν. Αρκετά για να παρατάω τα όνειρά μου, τις συναδέλφους μου και ένα συμβόλαιο 13 εκατομμυρίων. Ξέραμε ότι θα γίνουμε νούμερο ένα», ανέφερε μέσω twitter.

Η ίδια άφησε υπονοημένα για την αυτοκτονία ενός μέλους του συγκροτήματος το 2014: «Θα ήθελα η ‘επικεφαλής’ του γκρουπ να εξομολογηθεί γιατί ένα άλλο κορίτσι του συγκροτήματος που αυτοκτόνησε; Να πει στο κοινό πως μας λύγισε νοητικά» ανέφερε.

Τέλος αποκάλυψε το καθεστώς των εκβιασμών που ήταν αναγκασμένη να υπομένει:

«Για να είσαι μέρος μιας ομάδας πρέπει να παίζεις ομαδικά. Αυτό σημαίνει να κοιμάσαι με όποιον σου υποδεικνύουν. Αν δεν το κάνεις δεν έχουν τίποτα εναντίον σου. Εννοώ πως αφού σε “βγάλουν στο κλαρί” ή σε εθίσουν στα ναρκωτικά το χρησιμοποιούν εναντίον σου. Σωστό. Θυματοποιούν και πάλι το θύμα».