Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων:

Cyprus Mail: Κύριο της θέμα με τίτλο “Νίκη των ΜΜΕ στην υπόθεση Βγενόπουλου”, γράφει ότι ελληνικό δικαστήριο αθώωσε τους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννη Συμεωνίδη σε αγωγή που υπέβαλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για δημοσίευμα των δημοσιογράφων. Αλλού, γράφει για τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών ότι η Κυβερνητική Αποθήκη Πληροφοριών αποτελεί ισχυρό εργαλείο για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Σε άλλο της θέμα γράφει για το θέμα υγείας της Χίλαρι Κλίντον και τη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι η υγεία της υποψηφίου αποτελεί θέμα.

Χαραυγή: Με τίτλο “Ανάπηρα σχολεία χωρίς τροχοκαθίσματα”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι με μια σειρά από προβλήματα και ελλείψεις ξεκινά η φετινή σχολική χρονιά για τα παιδιά με αναπηρίες με έντεκα οργανώσεις να πραγματοποιούν χθες εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας. Αλλού, γράφει ότι σε ένα μήνα υπήρξαν τρεις καταγγελίες για απόλυση λόγω εγκυμοσύνης από ιδιωτικές επιχειρήσεις. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι εκδικητικά η διευθύντρια των φυλακών έκοψε το ίντερνετ και το εξωτερικό τηλέφωνο για τους 6 νοσηλευτές που εργοδοτούνται στις φυλακές.

Αλήθεια: Με  τίτλο “Σε παράλυση οδηγεί το ΔΗΚΟ το κράτος”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι το ΔΗΚΟ τερματίζει τη συνεργασία του με την κυβέρνηση στη ψήφιση νομοσχεδίων ακόμα και αυτά που αφορούν σοβαρά θέματα γιατί θεωρεί ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης το αγνοεί στο Κυπριακό. Αλλού, γράφει για τη συνάντηση Εσπεν Μπαρθ Εϊντε με τον Ελληνα ΥΠΕΞ και τη δήλωση του πρώτου ότι οι συγκλίσεις είναι πολύ περισσότερες απ` ότι είχε συμφωνηθεί σε απευθείας διαπραγματεύσεις. Σε άλλο της θέμα γράφει για τα 9 χιλιάδες πρωτάκια που κάθισαν χθες στα θρανία.

Σημερινή: Με τίτλο “Μικρές προσδοκίες από το Δελτίο Τύπου” γράφει ότι το δελτίο φαίνεται πως θα έχει ελάχιστες ειδήσεις καθώς δεν πρόκειται να περιλαμβάνει σε βάθος ανάλυση των ζητημάτων που συζητήθηκαν ή συμφωνήθηκαν μεταξύ των δύο ηγετών. Αλλού γράφει ότι φραγμό στις εκποιήσεις ακινήτων έβαλε το Δικαστήριο της Λάρνακας με απόφασή του. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι απεργούν οι εργαζόμενοι στην αφαλάτωση Λεμεσού.

Φιλελεύθερος: Κύριο θέμα με  τίτλο “Ούτε ίντσα εδάφους πίσω” γράφει  ότι ο Μουσταφά Ακιντζί θεωρεί πως με την αποδοχή των τεσσάρων ελευθεριών δεν πρέπει να γίνουν εδαφικές αναπροσαρμογές. Αλλού, γράφει ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε νέες οδηγίες στην Αστυνομία στο σκάνδαλο με τους πασσάλους της ΑΗΚ με ύποπτους δωροδοκίες δύο πρώην διευθυντές. Σε άλλο του θέμα γράφει πως με βάση το ΑΕΠ θα υπάρξουν αυξήσεις 2,2% το 2017 για τους κυβερνητικούς.