Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “5 μήνες για καταδολίευση” γράφει ότι στην απόφασή της η δικαστής επισημαίνει πως ο κατηγορούμενος γνώριζε τη σημασία της ορθής φορολογικής δήλωσης και ότι δόλια έγιναν οι ψευδείς δηλώσεις στο Φόρο εισοδήματος.
Αλλού αναφέρει ότι Βουλευτές ετοιμάζουν πρόταση νόμου που αποσκοπεί στη ριζική αλλαγή του υφιστάμενου καθεστώτος με τα παιδιά διαζευγμένων και θα προβλέπει εξ ημισείας γονική μέριμνα. Επίσης ο “Φ” γράφει ότι είναι καθολική η απαίτηση για δάνεια και μείωση των επιτοκίων μετά τα τεστ αντοχής.

Αλήθεια: Με τίτλο “Το πρώτο βράδυ στο Νοσοκομείο” γράφει ότι καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και λίγο μετά τη μεταφορά του στις φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Αλλού αναφέρει ότι ανακριτές μεταβαίνουν στην Ελλάδα για λήψη καταθέσεων σε σχέση με τις έρευνες για την συναυλία Ρουβά στην Πάφο τον περασμένο Αύγουστο.Επίσης η “Α” στην πρώτη της σελίδα αναφέρεται στις διαβουλεύσεις στη Λευκωσία των ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας -Αιγύπτου.

Πολίτης: Με τίτλο “Τον έστειλε φυλακή ως κακό παράδειγμα” και αναφέρεται στην καταδίκη του Χριστόδουλου Χριστοδούλου σε πέντε μήνες φυλάκιση για φορολογικά αδικήματα και στην επισήμανση της δικαστού για `ανεντιμότητα` και `ανάρμοστη συμπεριφορά`.
Επίσης σε άλλο ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρεται στις συνεχιζόμενες έρευνες για την συναυλία Ρουβά και γράφει ότι μεταβαίνουν ανακριτές στην Αθήνα. Αλλού ο “Π” αναφέρει ότι με βάσει νομοσχέδιο με αναδρομική ισχύ θα φορολογείται ξεχωριστά η σύνταξη χηρείας.

Σημερινή: Με τίτλο “Έτοιμη για αμυντική συμφωνία η Μόσχα” αναφέρεται σε δήλωση του Ρώσου Πρέσβη ότι η χώρα του ενδιαφέρεται για την υπογραφή στρατιωτικής συμφωνίας με την Κύπρο. Αλλού αναφέρει ότι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μεταφέρθηκε από τις φυλακές στο ΓΝΛ μετά την καταδίκη του σε πέντε μήνες φυλάκιση. Επίσης η “Σ” γράφει σε άλλο ρεπορτάζ στην πρώτη της σελίδα ότι η Κυβέρνηση έστειλε τροποποιητικό νομοσχέδιο στη Βουλή για αποξένωση κρατικής γης και δημοσίων κτιρίων.

Χαραυγή: Με τίτλο “Παυσίπονα στη νοσούσα υγεία” γράφει ότι η Κυβέρνηση θέλει να εφαρμόσει ΓεΣΥ αλλά δεν περιλαμβάνει κονδύλια στον προϋπολογισμό του 2015. Σε άλλο ρεπορτάζ γράφει ότι η Επιτροπή Ενέργειας της ΕΕ επισκέπτεται την Κύπρο το 2015 και φιλοξενεί και δηλώσεις του Ευρωβουλευτή Νεοκλή Συλικιώτη.

Επίσης η “Χ” αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στις ΚΑ αποφασίζουν μέτρα την ερχόμενη Τετάρτη με κινητοποιήσεις έξω από το Προεδρικό.