Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο “`Εκπρόσωποι αθλητών είναι και παράγοντες ομάδων`” και φιλοξενεί συνέντευξη του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου στην οποία ανοίγει τα χαρτιά του για τα σοβαρά προβλήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Αλλού γράφει ότι στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, του προέδρου της Κομισιόν, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη. Η εφημερίδα φιλοξενεί επίσης πρωτοσέλιδα αφιέρωμα στα κυπριακά ταχυδρομεία τα οποία, όπως αναφέρει, έχουν λάβει φέτος πέραν των πέντε χιλιάδων επιστολών προς τον Άγιο Βασίλη.

Αλήθεια: Με τίτλο  “Πιο ισχυροί πάμε Γενεύη” γράφει ότι μετά και τη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον πρόεδρο της Κομισιόν επισφραγίστηκε η ισχυρή στήριξη που θα έχει η Κύπρος από την ΕΕ στη Γενεύη. Η εφημερίδα φιλοξενεί πρωτοσέλιδα δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με την οποία “αυτή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία επίλυσης του Κυπριακού. Αλλού γράφει ότι πανέτοιμη δηλώνει η Υπηρεσία Εκλογών για τις αυριανές εκλογές.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Οργιώδες το παρασκήνιο” ότι έντονη διπλωματική κινητικότητα βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου στη Γενεύη. Αλλού γράφει ότι το Ταμείο Συντάξεων της ΑΤΗΚ πήρε απόφαση για αστικές αγωγές κατά Κιττή και άλλων για την επένδυση της Δρομολαξιάς. Η εφημερίδα γράφει επίσης στην πρώτη της σελίδα ότι οι επτά στους δέκα οδηγούς μιλούν στο κινητό με τις γυναίκες να έχουν τη συντριπτική υπεροχή.

Χαραυγή: Με τίτλο  “Ενεργή παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη” γράφει ότι κλείδωσε και θα είναι ενεργή η παρουσία της ΕΕ στη διάσκεψη της Γενεύης για την Κύπρο. Η εφημερίδα προβάλλει πρωτοσέλιδα το μήνυμα του ΓΓ του ΑΚΕΛ για τις αυριανές εκλογές τις οποίες χαρακτηρίζει ως αφετηρία για νέους αγώνες και νέες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Αλλού γράφει ότι ο Υπουργός Οικονομικών επιμένει σε μεικτό σύστημα Υγείας.

Cyprus Mail: Με τίτλο  «Συνώνυμο της κόλασης, λέει ο ΟΗΕ» και αναφέρεται σε δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι-μοον με αφορμή την αναστολή της απομάκρυνσης αμάχων από την συριακή πόλη του Χαλεπίου. Η εφημερίδα προβάλει πρωτοσέλιδα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες κατά την οποία συζήτησαν το Κυπριακό. Αλλού γράφει ότι η οδός Ερμού στη παλιά Λευκωσία θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο την Κυριακή για τρίτη συνεχή φορά.