Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων:

Χαραυγή: Με τίτλο “Μπαλώματα στα νοσοκομεία της Πάφου”,  γράφει για τις σημερινές εξαγγελίες του Υπουργείου Υγείας για τα νοσοκομεία της Πάφου και της Πόλης Χρυσοχούς. Αλλού, γράφει ότι με διαδικασίες εξπρές συμφωνήθηκε το προσχέδιο ψηφίσματος για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Σε άλλο της ρεπορτάζ γράφει ότι η Κυβέρνηση διαγράφει τη διαχρονική προσφορά του ΚΟΤ και προβάλλει τις θέσεις της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ επί του θέματος.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Κράχτης ο αγωγός για Ισραήλ”, γράφει στο κύριο του θέμα ότι το Ισραήλ επιμένει να συντηρεί αλλά και να αναδεικνύει τη μεταφορά αερίου με αγωγό προς την Τουρκία ως μια ελκυστική επιλογή για τις εταιρείες. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι επανέρχεται τον Σεπτέμβριο η Τρόικα για να εξετάσει αν η Κυβέρνηση έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της στον τομέα των μεταρρυθμίσεων. Αλλού, γράφει ότι 7 κατηγορίες για 10 κατηγορούμενους περιλαμβάνονται στην υπόθεση Focus του ενός εκ. Ευρώ.

Αλήθεια: Με  τίτλο “Κομβική η λύση του Κυπριακού” γράφει στο κύριο της θέμα ότι το Ισραήλ θεωρεί καθοριστικής σημασίας, για την ανάπτυξη μελλοντικών έργων και συνεργασιών στον τομέα της ενέργειας, την επίλυση του Κυπριακού. Αλλού, γράφει για μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Χίο και έκαψε χιλιόμετρα γης. Σε άλλο της θέμα για τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα για τα νοσοκομεία της Πάφου και της Πόλης Χρυσοχούς, μετά την χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Υγείας.

Σημερινή: Κύριο της θέμα με τίτλο “Ώρα εδαφικού, εγγυήσεων και ασφάλειας”, γράφει ότι τα μεγάλα αγκάθια του Κυπριακού θα τεθούν στο τραπέζι των συνομιλιών και θα αποκαλυφθεί η οπτική γωνία από την οποία βλέπει η τ/κ πλευρά τα θέματα αυτά. Αλλού, γράφει για έντονο ισραηλινό βλέμμα για λύση του Κυπριακού και αναφέρεται στην επίσκεψη του ΠτΔ και τις επάφες του με τον Βενιαμίν Νετανιάχου. Σε άλλο της θέμα γράφει για την υπόθεση Βγενόπουλου και πως βαρύνεται με 7 κατηγορίες για το 1 εκ στον πρώην Διοικητή της ΚΤ Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Cyprus Mail: Κύριο της θέμα με τίτλο “Οι κατήγοροι κινούνται κατά Βγενόπουλου”, γράφει ότι το κατηγορητήριο που καταχωρήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου αφορά τον πρώην Διοικητή της ΚΤ Χριστόδουλο Χριστοδούλου, 4 άλλους και τρεις νομικές οντότητες. Σε άλλο της θέμα γράφει για την επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στο Ισραήλ. Αλλού, γράφει για την εισήγηση του Άγγελου Βότση για απαγόρευση του παιγνιδιού Pokemon Go και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.