Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων:

Χαραυγή: Με τίτλο “Ράβε – ξήλωνε στα νοσοκομεία Πάφου – Πόλης” γράφει στο κύριο θέμα της ότι οι γιατροί υποδέχονται στην Πάφο τον Υπουργό Υγείας με αντιπρόταση στο “ράβε – ξήλωνε” που θέλει η Κυβέρνηση. Σε άλλο θέμα γράφει ότι εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά από την ΚΤΚ στον έλεγχο των εποπτευόμενων τραπεζών. Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι το μήνυμα της ισχυροποίησης του Ερντογάν έδωσε η ψεσινή συνεύρεση δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών της τουρκικής αντιπολίτευσης στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη.

Αλήθεια: Με τίτλο “Θέμα ουδέν” επικαλούμενη κύκλους της κυπριακής αντιπροσωπείας που συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα Ιεροσόλυμα, αναφέρει ότι δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι καμία πρόθεση εκ μέρους των Ισραηλινών υπάρχει για μεταφορά ισραηλινού φυσικού αερίου προς την Τουρκία μέσω της κυπριακής ΑΟΖ. Αλλού γράφει ότι η Οικονομική Εισαγγελία Αθηνών διενήργησε αιφνιδιαστική έφοδο και εκτεταμένες έρευνες στα σπίτια, του Ανδρέα Βγενόπουλου και τεσσάρων συνεργατών του. Σε άλλο θέμα γράφει ότι το αβέβαιο πολιτικό μέλλον στην Τουρκία δημιουργεί σκέψεις και προβληματισμούς για την πορεία που θέλει να ακολουθήσει η τ/κ κοινότητα.

Η Σημερινή:  Τίτλος “Οι προκλήσεις ενώνουν Κύπρο και Ισραήλ” γράφει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαίωσαν τη συνεργασία των δύο χωρών σε πολλούς τομείς. Αλλού αναφέρει ότι χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους στην Κωνσταντινούπολη σε κοινή συγκέντρωση για προάσπιση της δημοκρατίας. Σε άλλο θέμα, αναφέρεται στη βλάβη που υπέστη το αντλιοστάσιο του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων στο Φρέναρος που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ύδρευσης στην περιοχή Πρωταρά.

Φιλελεύθερος:  Κύριο θέμα του υπό τον τίτλο “Κομπίνες με δυστυχήματα” και αναφέρεται σε καταγγελίες που υποβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Αστυνομία, οι οποίες αφορούν κυκλώματα εκμετάλλευσης οδικών δυστυχημάτων, με εικονικούς τραυματισμούς. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Διευθύντρια του Τμήματος Αρχαιοτήτων Μαρίνα Σολομίδου – Ιερωνυμίδου με επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα καταφέρεται κατά του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος. Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι εξετάζεται εξ υπαρχής το καθεστώς όλων των πολιτικών αρχηγών ώστε να διαφανεί το είδος της φρουράς που θα έχουν.