Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Μίζες από την αρχή ως το τέλος” γράφει ότι ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στην Πάφο και η μπόχα από το σκάνδαλο του αποχετευτικού απειλεί πλέον να συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα. Αλλού γράφει ότι τη λήψη νομικών μέτρων για την ζημιά που υπέστη το δημόσιο από την μεταστέγαση του Κρατικού Λαχείου σε νέο κτήριο στην Εγκωμη, τον Απρίλιο του 2014, ζήτησε από το Υπουργείο Οικονομικών ο Γενικός Ελεγκτής. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην επιστροφή του Προέδρου Αναστασιάδη στην Κύπρο και στην επάνοδο στα καθήκοντα του από αύριο.

Αλήθεια: Με τίτλο “Ο Μαλληκίδης έδωσε Σαρίκα” γράφει ότι ο κρατούμενος Γενικός Διευθυντής του ΣΑΠΑ κατέθεσε ότι ο πρώην Δήμαρχος και νυν βουλευτής Φειδίας Σαρίκας “τον παρακίνησε να χρηματιστεί”, και πως ο κ. Σαρίκας ζήτησε άρση της ασυλίας του για να υπερασπισθεί τον εαυτό του. Αλλού γράφει ότι ανασχηματισμό και αλλαγές προανήγγειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Σε άλλο θέμα γράφει ότι στην Αστυνομία δίνουν κατάθεση για την υπόθεση των καταγγελιών του διαιτητή Παναγή “και άλλα άτομα”, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ποιά είναι αυτά.

Πολίτης: Με τίτλο “Στα επόμενα κελιά πολιτικά πρόσωπα” γράφει ότι πιθανή είναι η σύλληψη του βουλευτή της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα ύστερα από την κατάθεση του Ευτύχιου Μαλληκίδη στην υπόθεση ΣΑΠΑ. Σημειώνεται ότι οι εργολάβοι φέρονται να ανέφεραν ότι την επίμαχη περίοδο έδιναν εισφορές για όλα τα κόμματα μέσω πρώην μελών του δημοτικού συμβουλίου. Αλλού γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εμφανίζεται αποφασισμένος με την επάνοδο του στο Προεδρικό για αλλαγές σε πρόσωπα, δομές και νοοτροπίες. Σε άλλο θέμα γράφει ότι νεότερες έρευνες της Noble Energy δεν δικαιώνουν τις αρχικές ενδείξεις για την ύπαρξη δεύτερου ή και τρίτου αξιοποιήσιμου κοιτάσματος φυσικού αερίου στο τεμάχιο 12.

Σημερινή: Με τίτλο “Στο γήπεδο της ΚΟΠ πάει τώρα η μπάλα” γράφει στο κύριο της θέμα ότι οι ανακριτές ετοιμάζονται να μπουν εντός των επόμενων ωρών στα γραφεία της ΚΟΠ ύστερα από το νέο μαρτυρικό υλικό που τους παρέδωσε ο Μάριος Παναγή. Σε άλλο θέμα γράφει ότι άνω κάτω έγινε η πολιτική ζωή στην Ελλάδα μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αλλού γράφει ότι ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα του λουκέτου στις Κυπριακές Αερογραμμές.