Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Έδωσε οκτώ ονόματα ο Παναγή” αναφέρεται σε κατάθεση καταπέλτη του Μάριου Παναγή για σικέ και κυκλώματα και ότι ο διαιτητής έχει στοιχεία και κασέτες για όσα καταγγέλλει. Επίσης ο “Φ” στο πρωτοσέλιδό του αναφέρει ότι η ΕΠΑ εγείρει και πάλι θέμα καρτέλ στα καύσιμα και ότι αναμένεται νέα μεγάλη πτώση στις τιμές από σήμερα. Αλλού αναφέρει η εφημερίδα ότι πάει για προεδρική χάρη ο Χρ. Χριστοδούλου και ότι το όνομά του συν άλλα ηχηρά ονόματα περιλαμβάνονται στον κατάλογο που προτείνεται από τις φυλακές για να λάβουν χάρη.

Σημερινή: Με τίτλο “Δεν αποκλείονται και συλλήψεις”, αναφέρει στο κύριό της θέμα ότι μετά την κατάθεση του Μάριου Παναγή περνούν από ανάκριση και άλλοι εμπλεκόμενοι στο ποδόσφαιρο και ότι η ΚΟΠ έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για την ερχόμενη Δευτέρα. Αλλού προβάλλεται το θέμα των ερευνών στην ποινική υπόθεση για τη Λαϊκή Τράπεζα με την εφημερίδα να γράφει ότι για να συμπληρωθούν κατηγορητήρια πρέπει να ληφθούν ανακρίσεις από όλους όσοι θεωρούνται ύποπτοι. Σε άλλο ρεπορτάζ η “Σ” αναφέρει ότι θα γίνει έλεγχος για τις τιμές των καυσίμων και για ενδεχόμενα καρτέλ προ 8ετίας.

Πολίτης: Με τίτλο  “Με κασέτες υπό μάλης”,γράφει ότι ο Μάριος Παναγή `κατονόμασε Κουτσοκούμνη και Κούμα αλλά και πολιτικούς παράγοντες` και ότι σήμερα θα δώσει στοιχεία. Αλλού αναφέρει ότι ανέστειλε το νόμο για τις εκποιήσεις η πλειοψηφία της Βουλής με τον ΥΠΟΙΚ να δηλώνει ότι η απόφαση υπονομεύει την αξιοπιστία της Κύπρου. Επίσης ο “Π” γράφει στο πρωτοσέλιδό του ότι σήμερα η ολομέλεια του Ανωτάτου θα ανακοινώσει γύρω στο μεσημέρι την τελική της ετυμηγορία στην υπόθεση της έκρηξης στο Μαρί.

Χαραυγή: Με τίτλο “Έγγραφο-φωτιά για ασυμβίβαστο Κωνσταντινίδη” και γράφει ότι έκθεση του Υπ. Συγκοινωνιών που διαβιβάστηκε στην Επιτροπή Συγκοινωνιών της Βουλής φέρει τον πρώην ΓΔ του Υπουργείου Μάκη Κωνσταντινίδη να είχε άμεση εμπλοκή στη διαμόρφωση του συμβολαίου με την Hermes αλλά και σε δύο άλλες υποθέσεις που αφορούν τη διαχειρίστρια εταιρεία. Γράφει αλλού η “Χ” ότι οι καταγγελίες του Μάριου Παναγή έβαλαν όλους στην πρίζα. Επίσης σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΔΕΑ έχει προχωρήσει σε εκσκαφές σε 934 τοποθεσίες μεταξύ αυτών και 24 στρατιωτικές.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Καρφώνει ο διαιτητής στην Αστυνομία”, γράφει για την κατάθεση του Μάριου Παναγή και τις αναφορές του σε ονόματα και στοιχεία. Αλλού γίνεται αναφορά στη δήλωση του ΥΠΟΙΚ μετά την εξέλιξη με τις εκποιήσεις στη Βουλή ότι υπονομεύεται η αξιοπιστία της Κύπρου. Επίσης σε άλλο ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρεται στην υπόθεση με τους χάκερ της Σόνυ στις ΗΠΑ και τη δήλωση αξιωματούχων ότι αποτελεί υπόθεση εθνικής ασφαλείας για τη χώρα.

Cyprus Weekly: Με τίτλο “Μπελάδες με την Τρόικα” και αναφέρεται στην εξέλιξη με τις εκποιήσεις μετά τη χθεσινή απόφαση της Βουλής φιλοξενώντας και τις δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ ότι υπονομεύεται η αξιοπιστία της Κύπρου. Αλλού αναφορά γίνεται στις έρευνες για την κατάρρευση της οικονομίας με τα κατηγορητήρια για πέντε πρώην στελέχη της Τρ. Κύπρου. Επίσης προβάλλεται το θέμα με τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή για πράματα και θάματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.