Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Παρέμβαση ΕΠΑ στα καύσιμα” γράφει ότι η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα στην αγορά των καυσίμων και προχωρεί στη διενέργεια τομεακής έρευνας στον κλάδο των πετρελαιοειδών, μετά την προκαταρκτική διαπίστωση ότι οι λιανικές τιμές στην Κύπρο δεν μειώνονται στον ανάλογο βαθμό που κατρακυλούν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε καθεστώς αλαλούμ για 300 έκτακτους γιατρούς στους οποίους έστειλαν δεκαπενθήμερα συμβόλαια εργασίας. Αλλού γράφει για τις πέντε διώξεις πρώην αξιωματούχων της Τράπεζας Κύπρου στην πρώτη υπόθεση για την οικονομία και ότι ακολουθεί η υπόθεση της Λαϊκής.

Αλήθεια: Με τίτλο “Στο εδώλιο οι πρώτοι πέντε τραπεζίτες” αναφέρει ότι με κατηγορίες που αφορούν τη συνωμοσία προς καταδολίευση και τη διάδοση ψευδών και παραπλανητικών στοιχείων με σκοπό τη χειραγώγηση της τιμής της μετοχής, οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης τα πρώτα πέντε πρώην ανώτατα στελέχη της Τράπεζας Κύπρου. Σε άλλο θέμα γράφει ότι σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκαν, για την υπόθεση του ΤΕΠΑΚ, ο Ζήνωνας Αχιλλίδης και ο Γιώργος Χατζηγεωργίου. Αλλού γράφει ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού αρχίζει νέα έρευνα για τις τιμές των καυσίμων.

Σημερινή: Με τίτλο “Έδωσε πάσα στις ανακριτικές Αρχές” και αναφέρει ότι πάσα στις ανακριτικές Αρχές και την ευκαιρία να ανοίξουν το φάκελο “παράγκᔨστο κυπριακό ποδόσφαιρο, έδωσε με τις χθεσινές σοβαρότατες καταγγελίες στις οποίες προέβη ο διαιτητής Μάριος Παναγή. Σε άλλο θέμα γράφει ότι πληρώνονται αύριο μισθοί και συντάξεις και ότι η μεγάλη εισροή χρημάτων σε λογαριασμούς δικαιούχων αναμένεται πως θα κινήσει την υποτονική μέχρι σήμερα αγορά. Σε άλλο θέμα γράφει ότι κλείνουν επ` αόριστον τα πρατήρια καυσίμων.

Χαραυγή: Με τίτλο “Βρόμικα παιγνίδια και στο ποδόσφαιρο” γράφει ότι χείμαρρος ήταν χθες στη διάσκεψη Τύπου ο διαιτητής Μάριος Παναγή, ο οποίος προέβη σε σωρεία καταγγελιών για κατεστημένο που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Αλλού γράφει ότι κατηγορητήρια για τα πρώην σελέχη της Τράπεζας Κύπρου Ηλιάδη, Αριστοδήμου, Κυπρή, Αρτέμη και Πεχλιβανίδη ετοιμάζει η Γενική Εισαγγελία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η αναστολή των εκποιήσεων, με τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι και Συμμαχία Πολιτών να αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Το ποδόσφαιρο είναι βρόμικο παιχνίδι, λέει διαιτητής” γράφει ότι ο διεθνής διαιτητής Μάριος Παναγή υποστήριξε χθες ότι έχει στοιχεία για στήσιμο αγώνων και διαφθορά στο κυπριακό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κατηγορώντας υψηλόβαθμο αξιωματούχο ότι κινεί τα νήματα. Σε άλλο θέμα γράφει για την έρευνα που αρχίζει η ΕΠΑ για τις τιμές των πετρελαιοειδών στην Κύπρο. Αλλού γράφει ότι ΗΠΑ και Κούβα αποκαθιστούν τις σχέσεις τους ύστερα από 50 χρόνια.