Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Κοντά σε νέες συλλήψεις”, γράφει ότι “ξεσκονίζει” κάθε νέο στοιχείο το οποίο φτάνει κοντά της η ανακριτική ομάδα που διερευνά το σκάνδαλο στο αποχετευτικό της Πάφου ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και νέες συλλήψεις. Αλλού αναφέρεται σε κλοιό πιέσεων για επανέναρξη των συνομιλιών, με την Τουρκία να πιέζει Αθήνα και Λευκωσία, με τη στήριξη και τρίτων. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Γενική Λογίστρια υποδεικνύει προς Υπουργεία Οικονομικών-Εσωτερικών να κόψουν κονδύλια όταν “μυριστούν” κομπίνα.

Αλήθεια: Με τίτλο “Βιβλική καταστροφή”, γράφει ότι μετράνε πληγές στην επαρχία Λάρνακας, μετά τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή το βράδυ του Σαββάτου. Χιλιάδων ευρώ ζημιές σε σπίτια, αυτοκίνητα και οδικό δίκτυο. Σε άλλο θέμα γράφει ότι από την ενδεχόμενη κατάθεση του γενικού διευθυντή του ΣΑΠΑ Ευτύχιου Μαλληκίδη θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό οι επόμενες συλλήψεις. Αλλού γράφει ότι ο Πρόεδρος πήρε εξιτήριο και αρχίζει επαφές. Την Τρίτη θα συναντηθεί με την ΥΦΕΞ των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαν και την Τετάρτη με το ΓΓ του ΟΗΕ.

Σημερινή: Με τίτλο “Κατακλυσμός στην επαρχία Λάρνακας”, γράφει ότι πρωτόγνωρες καταστάσεις γνώρισαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Λάρνακα, όπου άνθρωποι κινδύνευσαν, δρόμοι έκλεισαν, περιουσίες καταστράφηκαν, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Αλλού γράφει για μαζικές συλλήψεις δημοσιογράφων στην Τουρκία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Χαραυγή: Με τίτλο “Διέγραψαν σωρεία εγγράφων με πρόθεση”, γράφει ότι το συμπέρασμα της Alvarez & Marsal ότι έγιναν χιλιάδες διαγραφές εμπιστευτικών εγγράφων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές νυν και πρώην αξιωματούχων της Τράπεζας Κύπρου επιβεβαιώνει και η PWC Ελλάδας. Αλλού γράφει ότι στο πάνθεον των ηρώων ο Αναστάσιος Περδίου. Αλλού προβάλλει τη μεγαλειώδη επετειακή συναυλία της ΕΔΟΝ που θα πραγματοποιηθεί απόψε.