Προδρόμου: Τα προεκλογικά “ζιζάνια” δεν θα εμποδίσουν την υλοποίηση του ΓΕΣΥ

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπο του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρθηκε στο θέμα του ΓΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει “μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις, που είναι ταυτόχρονα και μεγάλη κοινωνική κατάκτηση, βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν θα την εμποδίσουν οι προεκλογικές τακτικές κανενός. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη, δηλαδή εκείνη η κυβέρνηση που αποφάσισε και εφαρμόζει το Γενικό Σχέδιο Υγείας, έχοντας εξασφαλίσει γενική συναίνεση, είναι η κυβέρνηση που μπορεί και να το υλοποιήσει.

Η εφαρμογή του ΓΕΣΥ περνά μέσα από και ξεκινά με την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Αυτών των νοσηλευτηρίων που τελευταία επισκέπτεται συστηματικά και επί σκοπώ ο υποψήφιος κ.Ν.Παπαδόπουλος. Είτε για να προβάλει προβλήματα που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν είτε για να μηδενίσει τις κατά γενική ομολογία σημαντικές δράσεις και προσπάθειες του υπουργού Υγείας κ. Γιώργου Παμπορίδη είτε και για να αμφισβητήσει τώρα το ίδιο το ΓΕΣΥ.

Μια είναι η απάντηση στον κ.Παπαδόπουλο: Η διακυβέρνηση Αναστασιάδη θα κάνει πράξη εκείνο που οφείλουμε στους πολίτες και δεν μπόρεσε να φέρουν σε πέρας για μια δεκαετία κυβερνήσεις ή υπουργοί της δικής του παράταξης.

Η διακυβέρνηση Αναστασιάδη, όσα ζιζάνια και αν προσπαθούν να σπείρουν κάποιοι, θα κάνει πράξη το ΓΕΣΥ μέσα στα επόμενα χρόνια, όπως έχει σχεδιαστεί”.