Προδρόμου: Παραποιούν γεγονότα στο επιτελείο Παπαδόπουλου

Παραποιούν, διαστρέφουν και μεταφράζουν από τα αγγλικά στα… προπαγανδιστικά, δήλωσε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου:

Μετά τη γκάφα που έκανε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ, καταλήγοντας να ακούει επίσημα στην Ευρωβουλή, από τον Πρόεδρο του Γιούρογκρουπ, τη διάψευση της προπαγάνδας τους, το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου επαναφέρει το ίδιο θέμα.

Δημοσιεύουν δήλωση του Προέδρου του Γιούρογκρουπ, με ημερομηνία 18.3.13 και δεν καταλαβαίνουν κάν ότι αυτή διαψεύδει την προπαγάνδα τους!

Η δήλωση που δημοσιεύουν λέει επί λέξει ότι:

« Το Γιούρογκρουπ προτρέπει τις κυπριακές αρχές και τη Βουλή να εφαρμόσουν γρήγορα τα συμφωνηθέντα μέτρα » (« urges a swift decision by Cypriot authorities and parliament to rapidly implement the agreed measures »).

Και «συμφωνηθέντα μέτρα» ήταν η απόφαση του Γιούρογκρουπ στις 16 Μαρτίου 2013.

Ήταν η πρόταση που είχε φέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για μια εφ’άπαξ ειδική εισφορά 6,75% και 9,9% -και με πλήρη εξαίρεση των πρώτων € 20.000.

Την απέρριψε όμως ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος και μαζί με την υπόλοιπη αντιπολίτευση έστειλαν την Κύπρο κατ’ευθείαν στο «κούρεμα» που είχε προαποφασισθεί από το 2012 και το οποίο προσπάθησε να αποτρέψει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Δεν είναι, όπως λένε, ο Ν.Αναστασιάδης που «εξαπάτησε» το 2013. Είναι το επιτελείο και ο υποψήφιος Ν. Παπαδόπουλος που δοκιμάζουν να εξαπατήσουν τον κυπριακό λαό σήμερα, στο τέλος του 2017.

Κατ’επανάληψιν. Όπως έκαναν και με τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων. Χρησιμοποιούν έγγραφα στα αγγλικά και αντί να μεταφράζουν στα ελληνικά, παραποιούν, διαστρέφουν και μεταφράζουν στα… προπαγανδιστικά!

Όμως η Κύπρος σήμερα δεν είναι προπαγάνδα που χρειάζεται.

Η χώρα χρειάζεται σοβαρή διακυβέρνηση, για να προχωρά με σταθερά βήματα μπροστά.