Προδρόμου: Κάποιοι δεν σταματούν λεπτό να επικρίνουν τον Πρόεδρο

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση αλλά και στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γάλλο Πρόεδρο στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα τόνισε πως “εδώ στη Λευκωσία, κάποιοι δεν σταματούν λεπτό να επικρίνουν τον Πρόεδρο. Δίνουν την εντύπωση ότι αντίπαλός τους δεν είναι η Τουρκία, αλλά μάλλον ο Πρόεδρος Αναστασιάδης”.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όμως, το Σεπτέμβριο ήταν με τον γ.γ. και μιλούσε στη Γενική Συνέλευση των Η.Ε. Είχε εκεί και σημαντικές επαφές με την αμερικανική κυβέρνηση. Έπειτα, τον Οκτώβριο με τους ευρωπαίους ηγέτες στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Στη συνέχεια στη Μόσχα με τον Πρόεδρο Πούτιν και τώρα στο Παρίσι με τον Πρόεδρο Μακρόν. Με θετικά αποτελέσματα και για το εθνικό ζήτημα και για την ενέργεια και για τη γενικότερη αξιοπιστία και διεθνή θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χτίζει την αξιοπιστία της Κύπρου, καλλιεργεί σχέσεις και ερείσματα για την υπόθεσή μας” σημείωσε.

Την ίδια ώρα, όπως τονίζει, οι τριμερείς συνεργασίες για την ενέργεια γίνονται τετραμερείς. Προστίθεται η Ιταλία. Διευρύνονται ο ρόλος και οι προοπτικές της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη. Γίνεται πιο καθαρή και η ευρωπαϊκή προοπτική για το κυπριακό φυσικό αέριο.