Προβλέψεις με τις κάρτες των νεράιδων

Οι Κάρτες των Νεράιδων, είναι μία σειρά από 44 κάρτες και μαντεύουν το μέλλον για τα ζώδια.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ:

Για καλύτερη επαφή μαζί τους, συγκεντρωθείτε σε μια φλόγα κεριού. Τυχόν σπίθες, είναι μηνύματα τους.

Κριός: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : NAGA TAMARINDA
Ιδιαίτερα καλόκαρδη φωτεινή Νεράιδα, που έχει την ανάγκη να προστατεύει το μωρό του ζωδιακού, τον Κριό από την μόνιμη παρόρμηση του και τις εντάσεις αλλά και φόβους του. Δίνουν φτερά στον έρωτα, σβήνοντας τα άσχημα του παρελθόντος.

Λέων: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : LYOMAEL
Είναι πραγματικά συνεχώς κοντά του, και τον βοηθά να ξεφεύγει από τις ερωτικές παγίδες και τους λάθος ανθρώπους. Είναι υπερκινητική και συνεχώς σπρώχνει τις καταστάσεις στα άκρα τους, για να αποδώσουν τα μέγιστα αλλά και την αλήθεια τους.

Τοξότης: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : MAYLA
Απίστευτα όμορφη και καλοσυνάτη, που στέκεται δίπλα στον προστατευόμενο της, που την χρειάζεται! Δίνει τις ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν αγαπήσει, και έχουν πονέσει, να βρουν τον δρόμο τους, μέσα από νέα άτομα και δυνατούς έρωτες.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ:

Κυκλοφορούν γύρω από μεγάλα δέντρα και όμορφα φυτά. Μπορεί να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας, μέσα από ένα φύλλο που θα πέσει πάνω σας.

Ταύρος: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : SHANNA
Μια μαχήτρια που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Δίνει συνεχώς τις αφορμές για δικαιοσύνη στην αγάπη, αλλά και περιθάλπει εραστές, που έχουν αδικηθεί από τις συνθήκες. Επίσης, φέρνει και πιο κοντά τους χωρισμένους συντρόφους.

Παρθένος: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : AZTHECA
Δεν εγκαταλείπουν ποτέ μια υπόθεση αγάπης και συζύγων, που ακόμη έχει τα περιθώρια να επανενωθεί. Με την έντονη της προσωπικότητα, δημιουργεί έναν κύκλο προστασίας, που δεν επιτρέπει σε τρίτα δέλεαρ – πειρασμούς, να ενοχλήσουν ζευγάρια.

Αιγόκερως: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : MAYDEN
Δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις μέσα σε οικογένειες – συντρόφους, για να είναι μόνιμα μαζί και καλά. Δίνει ευκαιρίες για οικονομική δυναμική και επιστέγαση ονείρων. Φέρνει τον κατάλληλο σύντροφο – ταίρι στους μοναχικούς.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ:

Παίρνουν την μορφή πουλιών, πεταλούδων ακόμη και μελισσών. Αν κάτι στο χέρι σας, μπορείτε και…να της μιλήσετε!

Δίδυμοι: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : HYNDIN
Μια πανέμορφη Νεράιδα, ένα υπέροχο Ξωτικό, που σας κρατά μόνιμα το χέρι και σας προσφέρει εύνοια και καλοτυχία …σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ακόμη και αν δεν την βλέπετε, είναι πάντα εκεί να σας δίνει μια καλή ψυχολογία και τύχη σε αυτά που προσπαθείτε.

Ζυγός: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : SHANYA
Λίγο παραπάνω ελευθερία κινήσεων και λόγου σας αποδίδεται, έτσι ώστε να προασπίζεστε την αγάπη, τα συμφέροντα και τον άνθρωπο σας. Με ξαφνικό πάντα τρόπο, δίνει λύσεις και παρουσιάζει βοήθεια, κάθε είδους όταν χρειάζεται.

Υδροχόος: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : SYLESIA
Αστραφτερή και ασταμάτητη, είναι συνεχώς δίπλα σας και κάνει τις ευχές σας άμεσα πραγματικότητα. Βοηθάει πρακτικά ζευγάρια που έχουν χαθεί, να επικοινωνήσουν και να βρεθούν με αληθινό σκοπό, για μια διαφορετική επανασύνδεση.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ζούν σε λίμνες, ποτάμια και θάλασσες και πιθανόν να παίρνουν την μορφή κάποιας ακυβέρνητης βάρκας, ακόμη και κάποιου θαλάσσιου πλάσματος – κοχυλιού.

Καρκίνος: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : NEYLA
Μια πολλή αγαπητή Νεράιδα που προστρέχει, πάντα να υπερασπιστεί τους ερωτευμένους και τα αισθήματα τους. Οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις υποχωρούν και αυτοί που πρέπει να είναι μαζί, θα είναι και αυτό ανοίγει δρόμους και για επόμενα βήματα.

Σκορπιός: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : MORWEN
Με το χέρι της μόνιμα να κρατά ένα δίκτυ, πιάνει τα καλά της αγάπης, και σας τα επιστρέφει στο πολλαπλάσιο. Αυτό μπορεί να είναι και μια επανασύνδεση με την ξαφνική πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Σίγουρα και άξιοι έρωτες θα έρθουν στους μόνους.

Ιχθείς: Η προστάτης Νεράιδα του είναι η : MISHRA
Δεν υπάρχει καμία δυσκολία στον έρωτα για την Νεράιδα σας, καθώς πάντα στρώνει τα μονοπάτια για να είναι δύο άτομα που αγαπιούνται μαζί και μόνιμα. Ενισχύουν τις επικοινωνίες σε αυτούς που είναι χιλιομετρικά μακριά αλλά και όσους έχουν χαθεί λόγω ιδιαίτερων συνθηκών.