Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις  με τη τράπουλα της Κατίνας για όλα ζώδια για το 3ο δεκαήμερο Οκτωβρίου:

Κριός: Ο ΗΛΙΟΣ

Θα χρειαστεί να δείξετε τους καλούς σας τρόπους, σε έναν νέο έρωτα που σας πλησιάσει, ή σε κάποιους αυτό … θα είναι ένας παλιότερος σύντροφος, που ζητά και πάλι την ευκαιρία, για να σας κατακτήσει.

Ταύρος: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Αν δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι σας, τουλάχιστον επιλέξτε ανθρώπους που είναι πιο κοντά στα δικά σας δεδομένα. Όλα τα άλλα που κάνετε και έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν σας, μόνο σας αδικούν τελικά.

Δίδυμοι: ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μάλλον θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, χρειάζεται τον χρόνο του και τον χώρο του, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις …γύρω από τον δεσμό σας, ή γύρω από μια επανασύνδεση.

Καρκίνος: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Βγάλτε το μυαλό σας, από το μονοδιάστατο κουτί. Αυτό είναι και κάτι που το έχει καταλάβει ο άνθρωπος σας …και ίσως και τελικά να χρειάζεται κάτι που θα σας ανανεώσει και τους δύο. Οι ελεύθεροι, θα έχουν έναν καινούργιο άνθρωπο να τους φλερτάρει.

Λέων: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Μάλλον έχετε χάσει πια το ενδιαφέρον σας, σε καταστάσεις και άτομα, που ακόμη δεν σας έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και τα υποσχόμενα. Σκεφτείτε, ανακοινώσετε …και πράξτε τελικά τι είναι ιδανικό για εσάς.

Παρθένος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Οι σκέψεις και οι πράξεις σας, έχουν ενταθεί προς το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Το έχει καταλάβει. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και τις δικές του ενέργειες. Όλα θα γίνουν πλέον πολύ γρήγορα και σύμφωνα με τα δεδομένα σας.

Ζυγός: Ο ΔΡΟΜΟΣ

Κάπου έχετε χάσει και εσείς την προσωπική σας ισορροπία, με όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην προσωπική ζωή του ανθρώπου σας. Το καλύτερο θα ήταν να μην επέμβετε καθόλου, και να τον αφήσετε να βρει τις σωστές λύσεις για τον εαυτό του.

Σκορπιός: Η ΑΛΕΠΟΥ

Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, με το να περιμένετε κάποιον εραστή που ακόμη δεν θέλει να εμφανιστεί. Εσείς συνεχίστε την καθημερινότητα σας, που λίαν συντόμως θα σας φανερώσει, χρήμα και άτομα κύρους που θα σας υποστηρίξουν.

Τοξότης: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μια καλή είδηση θα πέσει στο μονοπάτι σας, μέσα στην εβδομάδα, και θα συσχετίζεται με επανασύνδεση, με τον άτομο που τον τελευταίο καιρό έχετε χαθεί για ασήμαντη αφορμή. Την ευκαιρία θα την έχετε… άρα μην την χάσετε πάλι.

Αιγόκερως: ΤΑ ΑΝΘΗ

Πολλές οι σκοτούρες που υπάρχουν μέσα στο μυαλό και την καθημερινότητα σας. Αυτό όμως είναι και κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε τον άνθρωπο σας, δίπλα σας… να σας κρατά το χέρι, αλλά και κάποια ξαφνικά χρήματα.

Υδροχόος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Έχετε μπλέξει με εργασία υπερβολική, αλλά και έναν σύντροφο που όλη την ώρα έχει παράπονα από εσάς. Μιας και είστε από τα πιο δυνατά ζώδια, καλείστε λοιπόν, να βρείτε, τις χρυσές ισορροπίες σε όλα και όλους.

Ιχθείς: ΜΠΕΝΤΕΣ ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Υπάρχουν κάποια εκκρεμή θέματα, που πρέπει να λύσετε μέσα στον δεσμό σας… που ακουμπούν παρελθόν και τρίτα περιβάλλοντα. Μην δεχτείτε ουδείς να παίζει με την ψυχολογία και την αξιοπρέπεια σας.