Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τη τσιγγάνικη τράπουλα

Η τσιγγάνικη τράπουλα έχει την μυστική δύναμη του να προβλέπει γεγονότα και να υποδηλώνει ευχάριστες ή δυσάρεστες καταστάσεις. Βοηθάει στην αποκάλυψη καταστάσεων αφυπνίζοντας μας. Μας καθιστά ικανούς να κάνουμε τις σωστές επιλογές προτού έρθουμε αντιμέτωποι με μία κατάσταση. Η τσιγγάνικη Τράπουλα είναι σαν ένα «ψυχικό βαρόμετρο ,» κατονομάζοντας τις δονήσεις που μας περιβάλλουν συνεχώς.

Ας δούμε λοιπόν τι προβλέπει η τσιγγάνικη τράπουλα για όλα τα ζώδια:

Κριός: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ

Αν τελικά δεν έχετε χρόνο και χώρο, στην ζωή σας για έναν νέο έρωτα, ή έστω το μυαλό σας είναι ακόμη μπλεγμένο …με παλιές καταστάσεις, μην ανοίξετε το πράσινο φως σε κανέναν νέο σύντροφο. Ειδικά εσείς που είστε μπλεγμένοι σε τρίτες καταστάσεις, να είστε άκρως προσεχτικοί, ίσως και να υπάρξουν αποκαλύψεις.
Ερωτική τύχη : Καλή

Ταύρος: ΔΥΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΙΛΙΑ

Θα πρέπει αυτό το διάστημα, που οι καταστάσεις είναι τόσο δύσκολες και ακατανόητες, μέσα στον δεσμό σας, να κάνετε και εσείς από την δική σας πλευρά ότι μπορείτε. Όλα τα άλλα θα τακτοποιηθούν άμεσα. Χρήμα – φήμη μπροστά σας.
Ερωτική τύχη : Πολύ Καλή

Δίδυμοι: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο, κάποιων παλιών και κάποιων νέων προσώπων, που σας έχουν τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Εσείς είστε αυτοί που ξέρετε τι σας λείπει, άρα μην το καθυστερείτε, κάντε άμεσα τις επιλογές σας. Τίποτα δεν σας κρατά για πάντα.
Ερωτική τύχη : Εξαιρετική

Καρκίνος: ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Οι πιθανότητες που έχετε για να επανασυνδεθείτε, με το αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι πολλές και άμεσες. Μπορεί και μέσα στις επόμενες 5-10 ημέρες, να έχετε ειδήσεις – επισκέψεις – επικοινωνίες, που δεν θα είναι διπλωματικές, αλλά μόνο ευθείες προτάσεις.
Ερωτική τύχη : Καλή

Λέων: ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ

Εσείς δεν είστε και στην καλύτερη δυνατή φόρμα, ψυχολογία, με όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Υπάρχουν πολλά και άλυτα θέματα, που μάλλον αυτήν την εποχή, δεν έχουν κάποια διέξοδο. Ωστόσο, μέσα στον τρέχοντα μήνα, άτομα κύρους – φίλοι, θα είναι κοντά σας.
Ερωτική τύχη : Πολλή Καλή

Παρθένος: ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΝΗ –ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ

Το μυαλό σας έχει άπειρα ζητήματα, που πρέπει να λύσει και άμεσα. Αυτό ξεκινάει από τα οικονομικά σας και λήγει στα αισθηματικά σας. Ο άνθρωπος που υπάρχει πάντως δίπλα σας θα κάνει, ότι μπορεί για να αισθανθείτε ασφάλεια, αλλά και να σας ανοίξει τις πόρτες για αυτά που επιθυμείτε.
Ερωτική τύχη : Εξαιρετική

Ζυγός: ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ

Θα ξαφνιαστείτε από αυτά που θα σας πει, ο σύντροφος σας, σε όποια φάση και να είστε. Έχει παλέψει και έχει καταφέρει να λύσει, πολλές από τις εκκρεμότητες του που τον κρατούσαν, μακριά από τα επόμενα βήματα … στην σχέση σας. Ακούστε και αποφασίστε.
Ερωτική τύχη : Πολλή Καλή

Σκορπιός: ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΥΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πολλά τα νέα και ο κόσμος που σας περιβάλει, όχι μόνο φιλικά – κοινωνικά. Υπάρχει, ένας άνθρωπος… που έχει έναν μεγάλο έρωτα για το πρόσωπο σας, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να σας το αποκαλύψει. Από τις ερχόμενες ημέρες, θα δείτε τα επόμενο βήματα του. Θα ενθουσιαστείτε.
Ερωτική τύχη : Εξαιρετική

Τοξότης: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΣΥΝΕΡΓΡΑΣΙΑΣ

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν θα πρέπει να τα ξεχάσετε. Οι καινούργιες προτάσεις που θα σας κάνει, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Εσείς από την δική σας πλευρά, θα πρέπει να λήξετε τα παλιά…. και να ανοίξετε τα μάτια σας, για αυτά που θα στρωθούν στα πόδια σας.
Ερωτική τύχη : Καλή

Αιγόκερως: ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΕΡΑΣ

Εσείς που έχετε χωρίσει αυτές τις εβδομάδες –μήνες, θα σας έρθουν κάποια νέα, που θα μιλούν για επανασύνδεση. Μην κάνετε κάτι. Αφήστε την άλλη πλευρά να σκεφτεί, να ξανασκεφτεί και να προσπαθήσει …πολύ πιο έντονα αυτήν την φορά να σας πείσει.
Ερωτική τύχη : Εξαιρετική

Υδροχόος: ΣΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Η τύχη, η ευμάρεια και οι έρωτες είναι μπροστά σας. Είναι ένα καταπληκτικό χρονικό διάστημα, που όλα αυτά που στερηθήκατε θα σας έρθουν στο πολλαπλάσιο. Μια παραπάνω προσοχή, στα δέλεαρ που θα βγουν στα μονοπάτια των ήδη δεσμευμένων.
Ερωτική τύχη : Καλή

Ιχθείς: ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΗ

Κρατήστε χαμηλούς πια τόνους, και μην ανταλλάσετε άσχημα λόγια με το άτομο που έχετε χωρίσει. Το σύμπαν, θα σας δώσει μέσα στον μήνα, ακόμη μια επικοινωνιακή ευκαιρία, για να βρεθείτε και να λύσετε τις διαφορές σας. Εύνοια θα έχουν και οι μόνοι, μέσα από την έλευση ενός νέου έρωτ… που θα γίνει μεγάλη αγάπη.
Ερωτική τύχη : Εξαιρετική