Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τη τράπουλα της Κατίνας για το τρίτο 10ήμερο Απριλίου:

Κριός: Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Δωρίστε την σιωπή σας στην άλλη πλευρά της σχέσης, και θα δείτε μεγάλες και άμεσες αλλαγές στην στάση του ανθρώπου σας. Ίσως και κάποιοι από εσάς ελεύθεροι, να δεχτούν και έναν νέο έρωτα στην ζωή τους, που θα τους απαλύνει την καθημερινή ρουτίνα.
Τυχερή ημέρα: 25 Απρίλιου

Ταύρος: Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Κάποιος σας έχει ερωτευτεί με πάθος και σας το δείχνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πιθανόν και με ακριβώς τον αντίθετο. Δεν πειράζει, από το τέλος του μήνα αυτού και μετά, πολλά από τα μυστικά θα ξεκλειδώσουν, και οι αποκαλύψεις θα σας εντυπωσιάσουν.
Τυχερή ημέρα: 26 Απρίλιου

Δίδυμοι: Ο Ήλιος

Στην αισθηματική σας ζωή θέλετε να έχετε ισορροπία και επικοινωνιακή αρμονία. Αυτό ακόμη δεν έχει επιτευχθεί, καθώς και εσείς βλέπετε και αναγνωρίζετε ότι ο άνθρωπο σας, έχει μύρια προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να είναι καθόλα σωστός απέναντι σας. Μιλήστε και βάλτε τα όρια σας.
Τυχερή ημέρα: 20 Απρίλιου

Καρκίνος: Το Ερωτικό Γράμμα

Κανένας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική σε εσάς και στην τόση έντονη αλλά και σωστή σας προσωπικότητα. Εντούτοις κάποιος από τα παλιά, μέσα από έναν πλάγιο τρόπο, θα σας πλησιάσει φιλικά, για να σας αποκαλύψει σε δεύτερο χρόνο, ότι θέλει να είστε και πάλι ζευγάρι.
Τυχερή ημέρα: 22 Απρίλιου

Λέων: Η Καμήλα

Δεν ακολουθείτε το πλήθος και την μόδα της αγάπης. Δεν είστε εσείς για καταστάσεις εξπρές. Ζητάτε έναν άνθρωπο που να μπορεί να σας κρατήσει το χέρι και στο επόμενο διάστημα…και ίσως με τον καιρό να έρθει και μια πιο μόνιμη δέσμευση. Άρα, αποφύγετε από τώρα τις καταστάσεις που δεν σας εμπνέουν.
Τυχερή ημέρα: 23 Απρίλιου

Παρθένος: Το Δέντρο

Έχετε κάνει πολλά για την εργασία σας, που μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα σας δώσει χρήμα και ευκαιρίες αναγνώρισης. Σε επόμενο βήμα θα χρειαστεί να γίνεται ίσως και λίγο πιο αυστηροί μέσα στην σχέση σας, που με ευθύνη αποκλειστικά του ανθρώπου σας, έχει χάσει την ένταση σας.
Τυχερή ημέρα: 27 Απρίλιου

Ζυγός: Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Όλα μπορείτε εσείς να τα διορθώσετε. Αυτό είναι κάτι που θα βάλει πολλούς από το ζώδιο σας, σε μια κατάσταση για να μιλήσουν – προσεγγίσουν τον πρώην τους, και να βρουν μαζί τους τρόπους για μια άμεση επανασύνδεση. Κάτι ανάλογο, θα χρειαστεί να κάνετε και σε οικογενειακές σας υποθέσεις.
Τυχερή ημέρα: 21 Απρίλιου

Σκορπιός: Τα Άστρα

Πολλά αυτά που θα σας έρθουν σαν πληροφορίες, για το άτομο που έχετε ερωτευτεί, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάτι περισσότερο. Τα σήματα σας τα έχετε δώσει, και τώρα μέσα στις επόμενες ημέρες το πιο πιθανόν είναι να λάβετε και τις σχετικές ανταποκρίσεις. Θετικές θα είναι σίγουρα.
Τυχερή ημέρα: 29 Απρίλιου

Τοξότης: Γκαμχατ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Ο έρωτας που έχετε για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που όμως σας έχει πολλάκις ταλαιπωρήσει, δεν λέει να κοπάσει. Ίσως και πρέπει να δείτε τις καταστάσεις, με μια πιο αναλυτική και καθαρή ματιά. Μια συζήτηση αυτόν τον καιρό, που τα πράματα είναι λίγο πιο καλά για εσάς, σίγουρα θα βοηθούσε.
Τυχερή ημέρα: 30 Απρίλιου

 

Αιγόκερως: Τα Άνθη

Για τους δικούς σας λόγους έχετε εκφράσει τα έντονα σας νεύρα, στον άνθρωπο σας που όμως και ευτυχώς σας καταλαβαίνει. Έχει ευθύνη και αυτός. Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Μαΐου, θα φέρουν περισσότερες ευκαιρίες για να διώξτε τα παλιά σας προβλήματα, αλλά και δώσετε μια νέα πνοή στην σχέση σας.
Τυχερή ημέρα: 29 Απρίλιου

Υδροχόος: Το Κλειδί

Στο έρωτα δεν υπάρχουν όρια. Αυτό το έχει δείξει αυτή η νέα σας και πολλή ενδιαφέρουσα γνωριμία, που κάνει ότι μπορεί για να είναι κοντά σας. Είστε οι τυχεροί της εποχής, που θα δείτε την προσωπική σας ζωή, σε όποιο στάδιο και να είναι να παίρνει την άγουσα και αυτό να είναι μόνιμο.
Τυχερή ημέρα: 23 Απρίλιου

Ιχθείς: Μπεντές – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Η ζήλια και η κτητικότητα σας, έχουν πιέσει σε υπερβολικό βαθμό τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας μιλήσει πια για όλο αυτό. Μπορεί αισθάνεστε ανασφαλείς με αυτά που μάλλον δεν σας προσφέρει, αλλά καλύτερα να το συζητήστε, από το να τον κυνηγάτε μονίμως.
Τυχερή ημέρα: 21 Απρίλιου