Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σήμερα, 28 Ιουνίου στις 07:52 πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που θα αναδείξει πολλά και σημαντικά γεγονότα. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να εκμεταλλευτούμε αυτή την συμπαντική ενέργεια και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη πανσέληνο, είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:
Κριός

Έχετε την ευκαιρία να διοχετεύσετε όλη τη δύναη και το πάθος των τελευταίων μηνών, στην καριέρα σας. Να βελτιώσετε την κοινωνική σας κατάσταση ή να την κατευθύνετε προς αυτούς, που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Τώρα μπορείτε να αμφισβητήσετε το κατεστημένο. Ερευνήστε, για πιο φωτεινές προοπτικές, όσον αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας .

Υπάρχει διαφθορά στα υψηλότερα κλιμάκια της εργασίας σας;Ή ίσως αλλαγή ηγεσίας; Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να οδηγήσει το πηδάλιο της ζωής σας, σε μια γενναία, καινούργια κατεύθυνση. Μια ριζική αλλαγή σταδιοδρομίας, θα μπορούσε να είναι σε εξέλιξη ή μια μετατόπιση ρόλου κι ευθυνών.

Προσπαθήστε να προκαλέσετε για την εξουσία του, ένα γονιό, έναν αρχηγό ή άλλο φορέα και θα είστε αυτόματα, υποψήφιος!

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : καριέρα, φήμη, δημόσια εικόνα, ευθύνες, γονείς, διεύθυνση ζωής, εργοδότες, αρχές, ηγέτες.

Θετικά: Μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μέσα από ένα νέο έρωτα, τα παιδιά ή ένα δημιουργικό έργο.

Ταύρος

Ο μακροχρόνιος θυμός και ο πόνος μπορεί να σας οδηγήσουν ν’ αλλάξετε τη φιλοσοφία της ζωής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο στα ταξίδια ή στις πνευματικές αναζητήσεις.

Νομικά θέματα θα έχουν γρήγορες εξελίξεις. Η διαίσθησή σας είναι εκπληκτική.

Αν αναζητάτε λύσεις, μπορείτε να τις βρείτε μέσω συναντήσεων και συζητήσεων με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Βιώνετε μια αλλαγή πίστης; Ή μήπως είναι μια δοκιμασία της πίστης και της ελπίδας σας; Αν το σύμπαν σας συμπεριφέρεται με δογματικό και καταναγκαστικό τρόπο, δεν έχετε άλλη επιλογή, παρά να επιμείνετε σ’ αυτό που πιστεύετε, σαν να εξαρτιόταν η ζωή σας από αυτό!

Εξετάστε τις απόψεις σας και φροντίστε να φτάσετε στην αλήθεια.

Προσοχή κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω σε : ταξίδια, ακαδημαϊκά, εκδόσεις, εκπαίδευση, ιδέες και φιλοσοφία, θρησκεία, νομικά και μεταναστευτικά θέματα, μελλοντικές προοπτικές.

Θετικά: Το σπίτι και η οικογένειά σας, σας δίνουν οικονομική ώθηση καθώς και συναισθηματική υποστήριξη.

Δίδυμοι

Ένα ζήτημα που αφορά μια επιχειρηματική ή οικονομική εταιρική σχέση, θα κλιμακωθεί. Τώρα πρέπει να καθίσετε και να προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας ή να συμφωνήσετε να συμμετάσχετε φιλικά.

Ένας αγώνας για επιβίωση – που βρίσκεται σε εξέλιξη- φτάνει σε μια σημαντική καμπή. Είναι χρήματα άλλων ανθρώπων (ή τα χρήματα που μοιράζεστε με κάποιον) που διακυβεύονται – ένα τμήμα ιδιοκτησίας, χορηγία, συγχώνευση ή εξαγορά.

Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι γεμάτος εκπλήξεις. Κοιτάξτε στους προσωπικούς σας πόρους για την λύση των προβλημάτων σας.  Αυτή η πανσέληνος δοκιμάζει την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες των σχέσεών σας στο μάξιμουμ!

Προσοχή κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω σε : Κοινά οικονομικά, συγχωνεύσεις, δάνεια, φόρους, επιχορηγήσεις, χορηγίες, ασφάλιση, συναισθηματικές και οικονομικές αλληλεξαρτήσεις.

Θετικά: Το άνοιγμα των καναλιών επικοινωνίας, βοηθά τώρα στη σταθεροποίηση της σχέσης σας.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τις σχέσεις σας. Ικανοποιούνται οι ανάγκες σας; Τι πρέπει να αλλάξει; Είστε αυτός που κάνει όλη την προσπάθεια; Δεσμευτείτε να φέρετε την ισορροπία στη ζωή σας, ανάμεσα στις συναισθηματικές σας ανάγκες, στις σχέσεις σας και στις απαιτήσεις των ανθρώπων στη ζωή σας.

Είστε μόνος/η ; Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση;

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ένα είδος αγώνα “θανάτου” ή ένα συμβατικό συμβόλαιο, που αλλάζει τη ζωή σας.

Είστε σε σχέση ; Κάτι πρέπει να αλλάξει στη σχέση σας.

Αν είστε παγιδευμένο,τότε βρίσκεστε σ’ ένα σημαντικό σημείο καμπής, σε μια αλήθεια που φέρνει μια σημαντική αναδόμηση.

Αναρωτιέστε αν εσείς οι δύο πρέπει να είναι μαζί; Ελέγξτε τη συμβατότητά σας μεταξύ των ζωδίων σας.

Η καριέρα σας είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κοιτάξτε στον εαυτό σας για να κατευθύνετε τα γεγονότα και να τα αναλάβετε.

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : γάμο, σχέσεις, εταιρικές σχέσεις, πράκτορες, εργολάβους, άλλους ανθρώπους, συναντήσεις μεταξύ ίσων, ανοιχτούς εχθρούς, ανταγωνιστές.

Θετικά: Τα ταλέντα σας λάμπουν στην δουλειά. η ενέργεια που επενδύεται στην απασχόληση ή στην υγεία αποδίδει.

Λέων

Είναι η ιδανική στιγμή για να ελέγξετε την υγεία σας. Μπορεί να έχετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, λόγω ορισμένων αναδιαρθρώσεων. Θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο διάστημα για να αναζητήσετε μια διαφορετική δουλειά ή να ωθήσετε την καριέρα σας σε μια καινούργια κατεύθυνση.

Οι πεποιθήσεις και η πίστη σας μπορεί να κλονιστούν συθέμελα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας, για να διερευνήσετε τί είναι κρυμμένο και να φτάσετε στην αλήθεια.

Είναι η ζωή σας μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση;

Ηρθε λοιπόν η στιγμή να περιορίσετε την πολλή δουλειά, γιατί τα επίπεδα του άγχους σας, είναι υψηλά.

Μην παραμελείτε, την υγεία σας. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει σημαντικές προειδοποιήσεις, γύρω από την εργασία και τον τρόπο ζωής σας, ακόμα και μια κρίση υγείας.

Αποτοξινώστε το σώμα σας και ενδυναμωθείτε! Παρακολουθήστε τη διατροφή σας

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : εργασία, υγεία,καθημερινή ρουτίνα, προγράμματα, εκπαίδευση, δεξιότητες, σχέδια, δίαιτα και άσκηση.

Θετικά: Η προσωπική γοητεία και η επιχείρησή σας, σας φέρνουν μια μόνιμη αγάπη και χαρά.

Παρθένος

Υπάρχει κανείς που να έχει ρουφήξει όλη τη ζωή, την αγάπη και τη χαρά στον κόσμο? Όχι φυσικά. Απλά τώρα, συνειδητοποιείτε πως πρέπει να βρείτε το θάρρος να ακολουθήσετε την καρδιά σας, να κάνετε τ’αδύνατα δυνατά, αν θέλετε να βρείτε την ευτυχία! Αντιμετωπίστε αυτή την κρίση με τον εραστή, το παιδί ή τη δουλειά σας και ανεβείτε στην κορυφή!

Αυτή είναι μια θαυμάσια πανσέληνος για ν’αναπτύξετε τη δημιουργική σας πλευρά. Αν δεν διασκεδάζετε αρκετά και είστε επικεντρωμένοι μόνο στη δουλειά, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε χώρο στη ζωή σας για περισσότερη απόλαυση και ευχαρίστηση. Τα παιδιά ή οι νέοι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικότερο ρόλο στη δημιουργία περισσότερης χαράς στη ζωή σας. Βρείτε μια διέξοδο μέσα από κάποια καλή παρέα για διασκέδαση, στην κρεβατοκάμαρα ή μέσα από προσωπικές επιχειρήσεις και δημιουργικές αναζητήσεις.

Τα κοινά οικονομικά σας είναι εύθραυστα. Ζητήστε βοήθεια από φίλους και γνωστούς. Και μην κρίνετε ένα άτομο από το εξώφυλλο.

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : αγάπη και ρομαντισμό, ρίσκο, κερδοσκοπία, διασκέδαση και ψυχαγωγικές αναζητήσεις, παιδιά, επιχειρήσεις.

Θετικά: Η απομάκρυνση από το ραντάρ σας προσφέρει εσωτερική γαλήνη και προστασία για το σπίτι και την οικογένειά σας. Κοιτάξτε το παρελθόν.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος θα επικεντρωθεί στην οικογενειακή σας ζωή. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε το περιβάλλον σας πιο αποτελεσματικό.

Κάνετε τις απαραίτητες επισκευές και φροντίστε ώστε να είναι όλα, σε κατάσταση λειτουργίας. Μπορεί να αποφασίσετε να δουλέψετε από το σπίτι. Ωστόσο, το σπίτι σας είναι εκείνο στο οποίο, αντιμετωπίζετε τους φόβους και τους δαίμονες σας. Αλλά κάτι σπάει μ’ αυτή την πανσέληνο! Μια οδυνηρή κατάσταση φτάνει στο τέλος.

Η κίνηση ή η ανακαίνιση είναι πλήρης, το οικογενειακό θέμα αποφασίζεται και το παρελθόν εξαφανίζεται. Για καλό!

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ακόμα, γεμάτοι εκπλήξεις. Κοιτάξτε στους γονείς σας, την καριέρα σας και τις ευθύνες σας προς τους άλλους, για λύσεις.

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : σπίτι και οικογένεια, ακίνητα, ιδιοκτησία , γονείς, πατρίδα, μοναξιά, το παρελθόν, τις ρίζες σας, τ’αποτελέσματα.

Θετικά: Οι συζητήσεις με φίλους και συμμάχους, σας βοηθούν να συνδεθείτε και να εδραιώσετε την επιρροή σας.

Σκορπιός

Μήπως μόλις περάσατε κάποιες σημαντικές εξετάσεις? Ή μήπως κάποιες ειδήσεις σας σοκάρουν?

Μια σύμβαση ή μια σημαντική επικοινωνία, αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε και αλληλεπιδράτε με άλλους. Η αλήθεια ξυπνάει δυνατά συναισθήματα και τα λόγια σας, χτυπούν ένα ευαίσθητο νεύρο!

Όλη η ανεκμετάλλευτη ενέργεια, ο θυμός και η ταλαιπωρία που περάσατε τους τελευταίους μήνες, μπορούν τελικά να εκφραστούν. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και τα σύντομα ταξίδια, σας βοηθούν να διοχετεύσετε τις ενέργειές σας εποικοδομητικά, να συνδεθείτε με τους άλλους και να δυναμώσετε την παρουσία σας.

Ώρα να φτάσουμε στα γεγονότα. Η δουλειά σας -ή ένας βοηθός- μπορεί να σας εκπλήξει- ίσως όχι ευχάριστα. Παρακολουθήστε τα επίπεδα του άγχους σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ελέγξτε εξωτερικούς παράγοντες, για απαντήσεις. Ένα σύντομο ταξίδι, θα μπορούσε να σας ηρεμήσει .

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : σύντομα ταξίδια, γειτονιά, αδέλφια, συναντήσεις, επικοινωνίες και μεταφορές, δικτύωση και ιδέες, πώληση, γραφή και ομιλία, το άμεσο περιβάλλον σας.

Θετικά: Τα επιτεύγματά σας και η φήμη σας, ενισχύουν την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Τα χρήματα είναι μεγάλη υπόθεση, αυτή τη στιγμή … Είναι θέμα ζωής και θανάτου, όλα ή τίποτα! Αντιμετωπίζετε μια κρίση για την επιβίωσή σας; Φαίνεται λοιπόν, ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξει. Είστε στην τελική ευθεία μιας μεγάλης οικονομικής συμφωνίας; Αν πρόκειται να πάρετε χρήματα ή θέλετε να επεκτείνετε μια επιχείρηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε σαφείς προδιαγραφές.

Είναι μια καλή στιγμή για να γράψετε ένα επιχειρησιακό σχέδιο και να το παρουσιάσετε σε πιθανούς επενδυτές. Αν έχετε προσωπική επιχείρηση ή ακολουθείτε ένα δημιουργικό έργο, παραμείνετε σε εγρήγορση. Τα ερωτικά σας, μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις.

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : ιδιοκτησία, οικονομικά, έσοδα- έξοδα, πόρους και περιουσιακά στοιχεία, προσωπικές αξίες, τα υπάρχοντα και το σώμα σας.

Θετικά: Η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειές σας, ν’ αναλάβετε τη ζωή σας, ευνοούνται.

Αιγόκερως

Είστε στο προσκήνιο! Νικητής, μεταμορφωμένος, ένας επιζών! Και, αν τυχαίνει να έχετε χάσει την εύννοια, όλα τα μάτια βρίσκονται πάνω σας, ούτως ή άλλως – αυτή τη φορά για λιγότερο ευχάριστους λόγους …

Έχετε ενταχθεί στη σκοτεινή πλευρά; Όλα τα μυστικά σας αποκαλύπτονται;

Πλησιάζει η στιγμή για λήψη αποφάσεων. Είναι μια στιγμή τεράστιας προσωπικής ενδυνάμωσης, αναγέννησης και μεταμόρφωσης! Μια καλή στιγμή για να αναδιαρθρώσετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο ή τον τρόπο που θέλετε να σας δουν οι άλλοι. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε καταγραφή της ζωής σας. Είναι πραγματικά αυτό που θέλετε? Χρειάζεται να κάνετε κάτι διαφορετικό?Προσπαθήστε να κάνετε μικρά βήματα καθημερινά για την πρόοδο που επιθυμείτε.

Τα οικογενειακά θέματα είναι ασταθή, αλλά σας βοηθούν να διευκρινίσετε, τί ακριβώς θέλετε.

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : σώμα, εικόνα, προσωπικές επιθυμίες, στόχους και προοπτικές της ζωής σας. Στην ικανότητά σας να οδηγήσετε και να ξεκινήσετε τα πράγματα.

Θετικά: Τα έργα μεγάλης κλίμακας και οι κρυφές ατζέντες, έχουν τώρα οικονομική ώθηση.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν. Κάτι πεθαίνει ξεκάθαρα και το αναγνωρίζετε κάπου βαθιά μέσα σας. Αυτό ξεκλειδώνει μια πόρτα και ένας δαίμονας ή δύο μπορεί να ξεγλιστρήσουν, σε μια επική μαγική μάχη!

Σίγουρα θα βγείτε νικητές και πιο ισχυροί. Αυτή η ενέργεια, εξαιτίας της Πανσελήνου, μπορεί να σας δημιουργήσει ψυχοσωμα. Βεβαιωθείτε ότι θα βρίσκετε ελεύθερο χρόνο, όταν μπορείτε, για να ηρεμείτε και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

Συζητήσεις, ταξίδια και συναντήσεις μπορεί να έχουν εκπλήξεις. Κοιτάξτε τη δουλειά σας, την καθημερινή ρουτίνα και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθηθείτε σε πρακτικό επίπεδο, για απαντήσεις.

Προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου σε : μεγάλα θεσμικά όργανα, πολιτική, παρασκηνιακές δραστηριότητες, κρυμμένους εχθρούς, φιλανθρωπία, απομόνωση, φήμη.

Θετικά: Μια συνεργασία σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στην κοινότητα.

Ιχθύες

Γνωρίζετε πολλούς ισχυρούς φίλους;

Μια τέτοια φιλία θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο τώρα, αν αφιερώσετε χρόνο στο διαδίκτυο … Μια σημαντική φιλοδοξία θα μπορούσε να κορυφωθεί και ν’ αλλάξει τη ζωή σας! Και αν το όνειρο έχει πεθάνει, δεν είναι καιρός να εξετάσετε την ιδεολογία σας;

Θα μπορούσε όλο αυτό, να είναι ένα παιχνίδι που αλλάζει από στιγμή σε στιγμή, και αφορά μια φιλία και τη θέση σας στην κοινωνία. Ο μαζεμένος θυμός, το στρες και ο πόνος, μπορούν να απελευθερωθούν, μέσα από φιλίες και συμμετοχές με τον ευρύτερο κύκλο σας.

Θ’ανταμοιφθείτε, με μια αίσθηση ολοκλήρωσης και αναγκαίας αλληλεγγύης.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας. Κοιτάξτε την καρδιά σας, τα παιδιά σας, τον εραστή σας και τη δική σας δημιουργικότητα για απαντήσεις.

Προσοχή κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου σε : φίλους, συμμάχους, κοινωνικό κύκλο, ομάδες και μέλη, φιλοδοξίες, όνειρα, αποδοχή, ανταμοιβές, κέρδη, ομαδική εργασία.

Θετικά: η σταδιοδρομία, η κοινωνική σας στάση και η σκληρή δουλειά σας, αποδίδει.