Πανικός και εκνευρισμός στο “επίσημο” ΔΗΚΟ

Μετά τις τελευταίες κινήσεις και συγκεντρώσεις που κάνουν οι Κυπριανικοί και ηγετικά στελέχη του “νέου” ΔΗΚΟ, επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός και πανικός στο “επίσημο” ΔΗΚΟ.

Κάποια ΜΜΕ έχουν αναφερθεί για ¨μυστική σύναξη” του νέου ΔΗΚΟ. Δυστυχώς όμως έχουν λάθος πληροφορίες και  η συναξη δεν ήταν καθόλου μυστική όπως γράψανε. Ήταν μία φανερή και ανοικτή σύναξη στελεχών και ιδρυτικών μελών του ΔΗΚΟ.

Η εκδήλωση έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στον πολυχώρο Ροές, ιδιοκτησίας της Αντιγόνης Παπαδοπούλου.

Εκτός της Αντιγόνης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κορυφαία στελέχη του ΔΗΚΟ και ο  Μάριος Καρογιάν έδωσε το σύνθημα ότι έφτασε η ώρα η εσωκομματική αντιπολίτευση να οργανωθεί και να πάρει θέση για τα τεκταινόμενα στο ΔΗΚΟ τα οποία το οδήγησαν μακριά από τις γραμμές της μετριοπάθειας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, Χρίστος Πατσαλίδης, ο βουλευτής Άγγελος Βότσης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Βασίλης Πάλμας, ο επίτροπος Φώτης Φωτίου, μέλη του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ, ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ Μιχάλης Γιακουμής, η πρώην βουλευτής Αθηνά Κυριακίδου, οι πρώην υπουργοί Στέλιος Κοιλιάρης και Κώστας Πετρίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Τάκης Γαβριηλίδης, το μέλος της ΕΔΥ, Αλέκος Παναγιώτου και αρκετά άλλα κομματικά στελέχη και πυρήνες οι οποίοι είναι έτοιμοι για το γενικό πρόσταγμα.

Η μοναδική  έντονη απουσία  ήταν αυτή του Μάρκου Κυπριανού.

Γιατί άραγε;