Ο George Michael δεν άφησε τίποτα στον τελευταίο του σύντροφο και αυτός στάζει χολή

Πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από το θάνατο του George Michael, ο τελευταίος σύντροφός του, προκαλεί μέσα από το Twitter. Ο Fadi Fawaz ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το οργισμένο μήνυμα: «George, σε μισώ» και έγινε ο απόλυτος πανικός. Μάλιστα, ο 45χρονος κομμωτής δεν έμεινε σε αυτό, αλλά συνέχισε με άλλα προσβλητικά για τη μνήμη του τραγουδιστή, μηνύματα.

Στο διαδικτυακό του παραλήρημα, μεταξύ άλλων, έγραφε ότι ο Μάικλ δεν πέθανε από φυσικά αίτια, όπως ανέφερε το επίσημο πόρισμα του θανάτου του, αλλά αυτοκτόνησε. «Ο Τζορτζ είχε κάνει πέντε απόπειρες αυτοκτονίας. Για ένα 24ωρο ήταν νεκρός και τον βρήκανε μετά» έγραφε σε κάποια από τα tweets του.

Και δε σταμάτησε εκεί, αφού σε ένα άλλο, ανέφερε: «Όταν κάποιος είναι ικανός να κάνει κακό στον εαυτό του, τότε είναι ικανός να κάνει ακόμα χειρότερα πράγματα». Ωστόσο, πίσω από το ξέσπασμά του φαίνεται ότι υπάρχει εξήγηση. Και την αποκάλυψε ο ξάδελφος του George Michael,Άνδρος Γεωργίου, ο οποίος είπε ότι ο Fawaz βγάζει όλη αυτή τη χολή, επειδή τον πέταξε εκτός διαθήκης. Σύμφωνα με τον Γεωργίου, ο τραγουδιστής, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Δεκεμβρίου του 2016, άφησε την τεράστια περιουσία του στις αδελφές του, στο προσωπικό του και σε ιδρύματα. Και στον εραστή του, δεκάρα τσακιστή.

Πάντως, ο κομμωτής δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, απειλώντας να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να διεκδικήσει το μερίδιο, που θεωρεί ότι του αναλογεί από την περιουσία. Για την ιστορία, ο Fadi μέσα στον Ιούλιο ανέβαζε πάλι διάφορα προσβλητικά tweets, με αποδέκτη τον αξέχαστο τραγουδιστή. Ωστόσο, είχε σπεύσει να τα μαζέψει, υποστηρίζοντας ότι του χάκαραν το λογαριασμό. Θα κάνει, άραγε, το ίδιο και τώρα;