Ο Brad Pitt στην αγκαλιά της Jennifer Aniston

Εδώ και αρκετές εβδομάδες γράφεται πως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν βάλει το διαζύγιο στον «πάγο» καθώς οι δυο τους θέλουν να δοκιμαστούν ξανά και ίσως να σώσουν τον γάμο τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχουμε δει ακόμη καθώς οι δυο τους συνεχίζουν να εμφανίζονται χωριστά και να μην παίρνουν κάποια νέα θέση γύρω από το διαζύγιό τους.

Τα σημερινά νέα τους θέλουν ακόμη χωρισμένους και τον Brad Pitt ιδιαίτερα πληγωμένο από αυτή την κατάσταση. Αισθάνεται μοναξιά την ώρα που η Angie ομολογεί πως τα έξι τους παιδιά είναι οι καλύτεροί της φίλοι πλέον και πως της έχουν σταθεί όπως κανένας άλλος.

Ταυτόχρονα, ο Brad Pitt επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην αγκαλιά της πρώην του Jennifer Aniston όχι όμως από ερωτικής πλευράς. Την θέλει στην ζωή του σαν φίλη, να τον στηρίζει και να τον βοηθά να βγει από την δύσκολη αυτή κατάσταση. Να συμπληρώσουμε βέβαια πως το ίδιο δημοσίευμα του περιοδικού «In touch» αναφέρει πως ο Justin Theroux δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτή την «φιλία» και ούτε αισθάνεται να «τρέμει» η καρέκλα του