Ο 72χρονος πατέρας του Έλον Μασκ έχει παιδί με την 30χρονη θετή του κόρη!

Μια νέα αποκάλυψη που ίσως να δικαιολογεί τις βαριές εκφράσεις που χρησιμοποίησε, πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Έλον Μασκ για τον πατέρα του, δημοσιεύει η «Dailymail». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 72χρονος πατέρας του δισεκατομμυριούχου, έχει ένα μωρό δέκα μηνών από την 30χρονη θετή του κόρη.

Η αποκάλυψη αυτή θεωρείται ο λόγος πίσω από την οικογενειακή διαμάχη, μεταξύ του Έλον Μασκ και του πατέρα του.
Όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα, η σχέση του με τον πατέρα του, Έρολ, είναι ιδιαίτερα τεταμένη εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, είναι τόσο άσχημα τα πράγματα που ο συνήθως ντροπαλός Έλον δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά του σε συνέντευξη, χαρακτηρίζοντας τον πατέρα του «φρικτό και σατανικό άνθρωπο».

«Είναι ένα πραγματικά φρικτό ανθρώπινο ον, δεν φαντάζεστε πόσο», είπε σε δημοσιογράφο του περιοδικού Rolling Stone, με δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό του. «Ο πατέρας μου καταστρώνει λεπτομερή σχέδια για τις μοχθηρές του πράξεις. Τις προγραμματίζει με προσοχή. Όποιο έγκλημα μπορείτε να φανταστείτε, το έχει κάνει. Σχεδόν οποιαδήποτε σατανική πράξη μπορείτε να σκεφτείτε, την έχει κάνει. Είναι τόσο απαίσιος, που δεν μπορείς να το πιστέψεις», είχε πει χαρακτηριστικά ο 46χρονος, σε ένα ασυνήθιστο για αυτόν ξέσπασμα.

Όπως αποκαλύφθηκε, όταν δημοσιεύθηκε η συνέντευξη πριν από τρεις μήνες, οι δύο άνδρες είχαν να μιλήσουν πάνω από 15 μήνες. Δεν επικοινώνησαν ούτε καν πριν 10 μήνες, όταν ο 72χρονος Έρολ Μασκ έγινε για μία ακόμη φορά πατέρας, και απέκτησε ένα αγοράκι με την πολύ νεότερη σύζυγό του.

Παρά το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του, ο Έρολ Μασκ είχε παραμείνει μέχρι τώρα σιωπηλός, υιοθετώντας μια διακριτική στάση. Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα κάλεσε στο πολυτελές του σπίτι στο Δυτικό Ακρωτήρι της Νότιας Αφρικής έναν δημοσιογράφο της Daily Mail, και έδωσε την απάντησή του σε όσα του καταλογίζει ο γιος του.

Μάλιστα αποκάλυψε και κάτι για τον εαυτό που που δεν είχε γίνει ποτέ γνωστό: ότι κάποτε είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία επειδή πυροβόλησε και σκότωσε τρεις άνδρες που είχαν εισβάλλει στο σπίτι του.

Παρόλο που είχε αθωωθεί, αφού το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ο 72χρονος πιστεύει σήμερα ότι αυτό το περιστατικό μπορεί να έχει σχέσει με τις σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Έλον για το πρόσωπό του. Άλλος ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο κατά τον ίδιο, είναι ότι το γεγονός ότι ο γιος του είχε χωρίσει από την Άμπερ Χερντ λίγο πριν την συνέντευξη και ήταν φορτισμένος συναισθηματικά.

«Ο Έλον πρέπει να ωριμάσει. Πρέπει να πάψει να είναι τόσο εγωκεντρικός. Δεν πρόκειται να αντεπιτεθώ. Θα περιμένω μέχρι να λογικευτεί. Τώρα απλώς ξεσπάει, όπως κάνει ένα κακομαθημένο παιδί. Δεν μπορεί να έχει αυτό που θέλει και ξαφνικά με παρουσιάζει σαν μοχθηρό τέρας», είπε ο Έρολ Μασκ στην Daily Mail.

Εντυπωσιακά γοητευτικός για τα χρόνια του και πάντα χαμογελαστός, ο Έρολ Μασκ πιλοτάρει το δικό του αεροσκάφος πάνω από την εντυπωσιακή Δυτική Ακτή, ενώ στο γκαράζ του, δίπλα από την ασημένια Bentley του, βρίσκεται ένα σκάφος που χρησιμοποιεί ο ίδιος για να ψαρεύει. Το σπίτι του, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, είναι διάσπαρτο με φωτογραφίες των παιδιών του, μεταξύ των οποίων ο Έλον, ο αδερφός του Κίμπαλ και η αδερφή του, Τόσκα.

Ωστόσο, η εικόνα της οικογενειακής ευτυχίας που δημιουργεί αυτό το ντεκόρ είναι άκρως παραπλανητική, αφού η σχέση του Έρολ με τα παιδιά του είναι κάθε άλλο παρά ειδυλλιακή.

Όπως ο ίδιος παραδέχεται, η σχέση του με τον Έλον ήταν πάντα γεμάτη με εντάσεις, αφού και οι δύο είναι εξαιρετικά ισχυρογνώμονες και εγωιστές. Ο ίδιος θεωρεί ότι η προνομιακή ζωή που προσέφερε ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του, Μέι, στα τρία παιδιά τους είχε ως αποτέλεσμα να «χαλάσει» σε κάποιον βαθμό ο χαρακτήρας τους. Εξάλλου, ο Έρολ Μασκ (μηχανικός όπως ο γιος του) είχε γίνει εκατομμυριούχος πριν κλείσει τα 30 και έτσι τα παιδιά του μεγάλωσαν περιτριγυρισμένα από την απόλυτη χλιδή.

«Τα πήγαινα στο σχολείο με κάμπριο Ρολς Ρόις, είχαν καθαρόαιμα άλογα για να κάνουν βόλτες και τους πήρα μηχανές όταν ήταν μόλις 14 ετών. Φαντάζομαι ότι τα είχαμε κακομάθει. Ίσως γι’ αυτό φέρεται τώρα με αυτόν τον τρόπο ο Έλον».

Ο πατέρας του εκατομμυριούχου διαψεύδει όσα είχε πει ο Έλον σχετικά με την αρνητική στάση που είχε κρατήσει ως προς το ενδιαφέρον του γιου του για τους υπολογιστές. Ο ίδιος μιλά με περηφάνια για τα επιτεύγματα του 46χρονου και περιγράφει πώς κατάλαβε ότι προοριζόταν για μεγάλα πράγματα.

«Ο Έλον έχει πει επανειλημμένα σε δημοσιογράφους ότι του έλεγα πως οι υπολογιστές ήταν χάσιμο χρόνου. Αυτό είναι αναληθές. Όταν ήταν 11 μου ζήτησε να δώσω ένα τεράστιο ποσό για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο για υπολογιστές. Σε αυτό θα παρουσιάζονταν για πρώτη φορά το πρώτο IBM PC, με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Για την εποχή, ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Του έδωσα την άδεια να πάει, αλλά του είπα να είναι ήσυχος και ευγενικός, και να παραχωρήσει τη θέση του αν την χρειαζόταν κάποιος. ‘Οταν γύρισα δύο ώρες μετά να τον πάρω, ο περισσότερος κόσμος είχε φύγει και είχε μείνει μια μικρή ομάδα κοντά στην εξέδρα. Στο επίκεντρο βρισκόταν ο γιος μου, που έδινε μια “διάλεξη” με πάθος σχετικά με υπολογιστές. Ένας από τους καθηγητές που τον άκουγαν στράφηκε σ’ εμένα και μου είπε: “Αυτός ο μικρός πρέπει να αποκτήσει οπωσδήποτε ένα κομπιούτερ”».

Στις κατηγορίες του γιου του ότι, μεγαλώνοντας, τον υπέβαλε σε πολύωρα κηρύγματα για να «τον μάθει να είναι σκληρός» ο ίδιος απαντά ότι αυτό ήταν απαραίτητο, αφού η ζωή εκείνες τις ημέρες στη Νότια Αφρική ήταν δύσκολη και εξαιρετικά επικίνδυνη. «Προσπαθούσα απλώς να του μεταδώσω τη σοφία μου και όχι να τον καταπιέσω», εξηγεί.

Πάντως ο 72χρονος αποδέχεται την ευθύνη για το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του που διέλυσε την οικογένειά τους πριν από 16 χρόνια. «Ήμουν παντρεμένος με μια εντυπωσιακή γυναίκα αλλά υπήρχαν πάντα ομορφότερα και νεότερα κορίτσια. Αγαπούσα πραγματικά τη Μέι αλλά τα σκάτωσα», λέει σήμερα με ειλικρίνεια.