Ο Τραμπ απειλεί να πλακώσει στο ξύλο τον Τζο Μπάιντεν…

Σε ένα απίστευτο για Αμερικανό πρόεδρο ξέσπασμα ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να δείρει τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς τον «αδύναμο διανοητικά και σωματικά».

Ενώ πρόσθεσε στην ανάρτησή του στο Τwitter ότι σε μια αναμέτρηση των δυο τους ο Δημοκρατικός του αντίπαλος «θα έπεφτε γρήγορα και σκληρά».

Είχαν προηγηθεί σχόλια του Μπάιντεν ότι «θα τσάκιζε στο ξύλο» τον πρόεδρο αν ήταν μαζί στο λύκειο κι έδειχνε έλλειψη σεβασμού απέναντι στις γυναίκες.

«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να το παίξει σκληρός. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, και παρ’ όλα αυτά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με σωματική επίθεση. Δεν με ξέρει καλά, αλλά θα έπεφτε κάτω κλαίγοντας, γρήγορα και σκληρά. Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!»

Μιλώντας σε συγκέντρωση κατά της σεξουαλικής βίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι ο Τζο Μπάιντεν σχολίασε: «Ένας τύπος που κατέληξε να γίνει ηγέτης της χώρας μας είπε: “Μπορώ να χουφτώσω όπου θέλω μια γυναίκα και θα της αρέσει”. Αν ήμασταν στο λύκειο θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαζα στο ξύλο».

Ο Μπάιντεν πρόσθεσε ότι οποιοσδήποτε δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στις γυναίκες είναι «συνήθως ο πιο χοντρός και άσχημος π…@ν@ς γιος στο χώρο».

Ο Μπάιντεν αναφερόταν σε σχόλια που είχε κάνει ο Τραμπ το 2005 σε γνωστό παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου λέγοντάς του: «Όταν είσαι ένας σταρ οι γυναίκες σ’ αφήνουν να τις χουφτώνεις στο… Μπορείς να κάνεις τα πάντα». Όταν βγήκε στη φόρα το ηχητικό ντοκουμέντο παραμονές των προεδρικών εκλογών, τον Οκτώβριο του 2016 ο Τραμπ είπε ότι λυπάται «αν κάποιος προσβλήθηκε» από «κουβέντες αποδυτηρίων».