Ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία με το ανάποδο «ψαλίδι» απέναντι στη Γιουβέντους

Μπορούμε να πούμε ότι το τερμάτισε! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το τρομερό και φοβερό ψαλίδι του στο χθεσινοβραδινό ματς με τη Γιουβέντους σκόραρε ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θα αποτελεί μέρος των καλύτερων highlights του αθλήματος για πάρα πολλά χρόνια. Βασικά, για πάντα.

Ο Πορτογάλος άσος έφτασε το σώμα του στον… Θεό για να σκοράρει αυτό το ψαλιδάκι και να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ. Ή μήπως είναι ο ίδιος ο Θεός; Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ευρωπαϊκές εφημερίδες αναρωτιούνται στα πρωτοσέλιδά τους το πρωί της Τετάρτης από ποιον πλανήτη έχει έρθει αυτός ο άνθρωπος…

«Από ποιον πλανήτη ήρθες», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης εφημερίδας AS, η οποία αναφέρει ότι ο Ρονάλντο «πέταξε» στα 2.23μ. για να κάνει αυτό το ανάποδο ψαλίδι.

Η Marca έχει χάσει τα λόγια της και αφήνει τη μεγάλη φωτογραφία της στιγμής εκείνης να μιλήσει από μόνη της. Η απλή και λιτή φράση «Το γκολ» στο πρωτοσέλιδό της είναι αρκετό για το αριστούργημα του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν περιγράφεται. «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε ένα ψαλιδάκι που θα μείνει στην ιστορία», προσθέτει η μαδριλένικη εφημερίδα.

«Από άλλον πλανήτη», γράφει και η τεράστια γαλλική εφημερίδα Equipe, έχοντας φυσικά στο πρωτοσέλιδό της τη στιγμή που ο Ρονάλντο με το εντυπωσιακό ψαλίδι σημειώνει ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν μπει ποτέ.

Οι ιταλικές Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport έχουν και αυτές με τη σειρά τους στο πρωτοσέλιδο το απίστευτο ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η πρώτη έχει μείνει με… το στόμα ανοικτό γράφοντας ένα «CRWOW» με μεγάλα γράμματα και θαυμαστικό για την γκολάρα του Πορτογάλου. «Όπερα της τέχνης» χαρακτηρίζει αυτό που έγινε χθες το βράδυ στο Τορίνο η δεύτερη μεγάλη ιταλική αθλητική εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

Η αποθέωση φυσικά υπάρχει και στην πατρίδα του Ρονάλντο με την A Bola να είναι πολύ συγκεκριμένη στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με τρεις απλές λέξεις: «Είναι ο μεγαλύτερος», ενώ προσθέτει πως «ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το καλύτερο γκολ στην καριέρα του και ένα από τα καλύτερα στην ιστορία του Champions League».

Για το αν ο Ρονάλντο είναι γήινος αναρωτιέται και τρίτη εφημερίδα, καθώς με τη σειρά της η πορτογαλική Record αναφέρει στο πρωτοσέλιδο: «Από άλλον πλανήτη»!

Κριστιάνο: «Πιθανότατα το καλύτερο γκολ της καριέρας μου»

«Ήταν πολύ καλό ματς από την ομάδα, προφανώς όλοι μιλούν για το δεύτερο γκολ μου. Προφανώς ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, πιθανότατα το καλύτερο της καριέρας μου. Είχα βάλει κι ένα γκολ με ψαλιδάκι με την εθνική Πορτογαλίας, έμοιαζε λίγο. Μάλλον, δεν έμοιαζε, αυτό είναι λίγο καλύτερο. Σηκώθηκα ψηλά, είναι ένα γκολ που θα μείνει στη μνήμη και ίσως το καλύτερο γκολ μου. Έψαχνα καιρό αυτό το γκολ, αλλά δεν έγινε λόγω των συνθηκών στα ματς.

Πέρασε από το μυαλό μου να το κάνω και βγήκε καλά. Μερικές φορές δεν βγαίνει καλά, αλλά πρέπει να προσπαθείς πάντα. Ήταν ένα μεγάλο γκολ, τόσο φανταστικό, δεν περίμενα να βάλω αυτό το γκολ. Αλλά, καλύτερα ας μιλήσουμε για το ματς. Ήταν φανταστικό, βάλαμε τρία γκολ σε μια μεγάλη ομάδα. Παίξαμε καλά και είμαι χαρούμενος”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το standing ovation από τους οπαδούς της Γιουβέντους:

“Ήταν απίστευτη στιγμή, πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους, αυτό που έκαναν ήταν απίστευτο. Κάτι που ποτέ δεν μου είχε συμβεί σε όλη μου την καριέρα. Είναι μια ομάδα που πάντα μου άρεσε, από παιδί μου άρεσε να βλέπω τη Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος. Το Champions League είναι η διοργάνωσή μας. Με μαγεύει να παίζω στο Champions League. Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προσέξουμε στη ρεβάνς».