Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέφθηκε την Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στην ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, με  την ευκαιρία της παρουσίας του στις Βρυξέλλες για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, επισκέφθηκε τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στην ΕΕ για να ευχηθεί στο προσωπικό εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μιλώντας στο προσωπικό της ΜΑΕΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, και αφού ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, αναφέρθηκε στις αγωνίες και τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η Κύπρος, ειδικά στην ευαίσθητη καρδιά της Ευρώπης, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και ευχαρίστησε όλους – ανεξαρτήτως ιδεολογίας, κάτι άλλωστε το οποίο θεωρείται ως ένα αυτονόητο δικαίωμα – για τη συμβολή τους ώστε σταδιακά να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες και να ξεπεραστούν οι όποιες εντυπώσεις είχαν σχηματιστεί για εμάς. Εξέφρασε δε την ελπίδα πως ο καινούργιος χρόνος θα είναι ακόμη καλύτερος για όλους, την Κύπρο και βεβαίως την Ευρώπη, ευχόμενος ξανά κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, πάντοτε γεμάτη με υγεία.

Από δικής του πλευράς, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος, Πρέσβης κ. Νικόλας Αιμιλίου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσωπικό του ενδιαφέρον για τη λειτουργία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του για την επίσκεψη του κ. Αναστασιάδη προκειμένου να ανταλλαγούν ευχές προ των εορτών.