Ο Ντένις Κουέιντ η κοκαΐνη και η Μεγκ Ράιαν…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός Ντένις Κουέιντ. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Megyn Kelly Today» ο 64χρονος ηθοποιός χωρίς αναστολές μίλησε ανοιχτά για την εξάρτηση που είχε από την κοκαΐνη ενώ αποκάλυψε και την αιτία που χώρισε με την Μεγκ Ράιαν.

«Πέρασα πολλές, πολλές νύχτες ουρλιάζοντας στον Θεό να με βοηθήσει να απαλλαγώ από αυτό, γιατί είχα μόλις μια ώρα να συνέλθω και να πάω στη δουλειά. Μετά την επόμενη μέρα, όταν πήγαινε 4 το απόγευμα, σκεφτόμουν, εντάξει δεν είναι και τόσο κακή η κοκαΐνη», είπε χαρακτηριστικά ο Κουέιντ.

Επιπλέον, όπως είπε την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Μεγκ Ράιαν, μπήκε σε κλινική αποκατάστασης. Οταν βγήκε, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο. Τον 26χρονο Τζακ, σήμερα.

Ο Κουέιντ χαρακτηρίζει τον γάμο του με την Αμερικανίδα σταρ ως την πιο επιτυχημένη σχέση της ζωής του. Εντούτοις, η επιτυχία της και η αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο, αυξανόταν σταθερά και ο ίδιος δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός. Έφερνε στην επιφάνεια όλες τις ανασφάλειες του.

«Όταν γνωριστήκαμε, ήμουν εγώ ο σημαντικός, αλλά στη συνέχεια όταν κυκλοφορούσαμε άκουγες να φωνάζουν το όνομά της. Πρέπει να παραδεχθώ ότι ένιωσα να εξαφανίζομαι», είπε ο Ντένις Κουέιντ.