Ο Μπραντ Πιτ έξαλλος με την Αντζελίνα Τζολί: Είναι παράλογη, δίνω τεράστια διατροφή

Άρχισαν και πάλι οι εχθροπραξίες μεταξύ Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας και η μάχη αναμένεται σκληρή και «αιματηρή».

Όλα άρχισαν όταν η Τζολί κατέθεσε έγγραφο με το οποίο ισχυρίζεται ότι ο Πιτ δεν πληρώνει «επαρκή διατροφή» για τα έξι παιδιά τους, μετά το χωρισμό τους πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο Πιτ, μόλις ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή έγινε έξαλλος και σύμφωνα με γνωστούς και φίλους του, κατηγόρησε την πρώην του ότι του κάνει πόλεμο λάσπης.

Συγκεκριμένα, οι πηγές αυτές ανέφεραν ότι ο Πιτ έχει ήδη πληρώσει εκατομμύρια για ψυχολόγους για τα παιδιά του, ενώ καλύπτει τα έξοδα για τα ταξίδια τους και για την προστασία τους με σωματοφύλακες.

Φίλος του ηθοποιού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Μπραντ είναι κύριος στις υποχρεώσεις του για τη διατροφή των παιδιών και θα συνεχίσει να το κάνει».

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι η κίνηση της Τζολί ήταν «χτύπημα κάτω από τη ζώνη», επειδή ο Πιτ έχει ζητήσει να επιταχυνθεί η διαδικασία του διαζυγίου, η οποία έχει μεταφερθεί σε ιδιώτες για να λυθούν τα σύνθετα προβλήματα της επιμέλειας των παιδιών.

Οι ίδιες πηγές χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά της Τζολί «παράλογη» και «απίστευτα δύσκολη» στις διαπραγματεύσεις και ότι ο Μπραντ Πιτ έχει απηυδήσει με την όλη κατάσταση και το μπρος-πίσω.