Ο Κυπριακός λαός πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να μην ξεχνά…

Στις 28 Ιανουαρίου, ο κυπριακός λαός καλείται να εκλέξει Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κυπριακός λαός οφείλει να θυμάται ότι ο σημερινός Πρόεδρος και υποψήφιος για την Προεδρία, Νίκος Αναστασιάδης, όταν ανέλαβε την Προεδρία του κράτους το 2013, τα δημόσια ταμεία είχαν αποθέματα για 2 μήνες μόνο. Υπήρχαν  χρήματα  για πληρωμές δημόσιων υπαλλήλων, αρκετά μόνο για 2 μήνες.

Διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί είχαν κατατάξει την Κυπριακή οικονομία στη κατηγορία “σκουπίδια” και ακόμα πιο κάτω.

Μεγάλη μερίδα του κυπριακού  λαού, αναγκαζόταν να παίρνει τα απαραίτητα προς το ζειν από τα κοινωνικά παντοπωλεία και κάποιοι άλλοι ψώνιζαν με κουπόνια… Σαν να ζοΎσαμε δηλαδή επί Σοβιετικής ένωσης που ψώνιζε ο κόσμος με κουπόνια…..

Ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, παρέλαβε κράτος με οικονομικό πλεόνασμα και “προίκα” εκατομμυρίων και κατάφερε να παραδόσει στον Νίκαρο “καμένη γη”.

Ο σημερινός Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, έχει καταφέρει τα ακατόρθωτα. Μέσα σε 5 χρόνια η κυπριακή οικονομία πήρε τα πάνω της . όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δίνουν τα εύσημα στον Πρόεδρο και μιλάνε για οικονομικό θαύμα της Κύπρου.

Η μικρή μας Κύπρος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πάνω της, οικονομικά. Στον διεθνή χώρο ο Νίκος Αναστασιάδης έχει εξελιχθεί σε ειρηνοποιό μεταξύ Ανατολής και δύσης.

Ήρθε η ώρα που ο κυπριακός λαός πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τι θα ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές στις 28 του μήνα.

Πρέπει ο κυπριακός λαός να βρίσκεται σε εγρήγορση για να μην πάθει ότι έπαθε επί διακυβέρνησης Χριστόφια.

Και να μην ξεχνά, ότι οι ηγέτες γεννιούνται, δεν γίνονται  με τα ευρώπουλα….