Ο Κυπριακός λαός “πληρώνει” τα λάθη κάποιων….

Ο Κυπριακός λαός πέρασε δύσκολα και ακόμα και τώρα παρά την καλύτερη οικονομική κατάσταση στη Κύπρο εξακολουθούν αρκετοί συμπατριώτες μας να δυσκολεύονται οικονομικά.

Ας θυμηθούμε όμως και μία κυρία Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, η οποία ήταν για 20 χρόνια Γενικός Ελεγκτής της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά ούτε ένα σκάνδαλο ή έστω μία περίπτωση διαφθοράς δεν αποκάλυψε τόσα χρόνια. Ίσως να τα έκρυβε κάτω από το χαλί για να τα βρει μαζεμένα ο νυν Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Σήμερα η εν λόγω κυρία Γιωρκάτζη, είναι διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, με εξωφρενικά υψηλό μισθό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετά το σκάνδαλο με τον σύζυγο της, τόλμησε να τερματίσει τις υπηρεσίες της στη Κεντρική τράπεζα, αλλά δυστυχώς παρενέβη ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Κεντρικής τράπεζας κ. Ντράγκι για να μην ενοχλήσει κανείς την εν λόγω κυρία.

Έτσι ο Πρόεδρος έκανε πίσω διότι δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα άλλο γιατί ότι μας διατάξει η Ε.Ε. το τηρούμε σαν Ευαγγέλιο.

Αυτή η κυρία που ήταν για 20 χρόνια στην Ελεγκτική υπηρεσία και τώρα 5 χρόνια στην Κεντρική τράπεζα, τι πρόσφερε στον Κυπριακό λαό;

Περιμένουμε λοιπόν κάποιες απαντήσεις για τη προσφορά της κυρίας Γιωρκάτζη στον Κύπριο φορολογούμενο που την χρυσοπληρώνει.