Ολοκληρωτικό τέλος για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Ολοκληρωτικό τέλος στις Κυπριακές Αερογραμμές,  μπαίνουν και τυπικά πλέον οι τίτλοι τέλους…

Τη Τετάρτη  θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των πιστωτών για να διαμοιραστούν τα εναπομείναντα 11 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 6,7 εκατ. θα πάρουν οι εργαζόμενοι και 4,3 εκατ. το κράτος.

Θα διατεθούν προς πώληση τα τελευταία περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ,  οι στολές των Κυπριακών Aερογραμμών, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μαχαιροπήρουνα πολυτελείας τα οποία αγόρασε η τότε διοίκηση Μαυρόκωστα επί διακυβέρνησης Χριστόφια, δίσκοι φαγητού, ποτήρια και άλλα συναφή.

Δυστυχώς όλες οι διακυβερνήσεις της Κύπρου, έχουν συνεισφέρει εκατομμύρια ευρώ δήθεν για το μέλλον και το καλό της εταιρείας.

Όμως οι “μίζες” και τα βολέματα ημετέρων δεν την άφηναν να ορθοποδήσει…. Η εκάστοτε διοίκηση, κάτι σκεφτόταν να ανανεώσει… Είτε στολές, είτε αυτοκίνητα, είτε αεροσκάφη, είτε εξοπλισμό…

Τελικά παρουσιάστηκε η Ε.Ε. και κατόπιν εντολών δικών της, την έκλεισαν μία και καλή.

Είναι όμως καιρός, που όποιος και να εκλεγεί στη Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να τοποθετηθεί πλήρως και να ανοίξουν μία άλλη αεροπορική εταιρεία με σοβαρούς στόχους και όχι απλά στο βόλεμα κάποιων συμφεροντολόγων.

Η μικρή Κύπρος, είναι η μόνη Ευρωπαική χώρα που δεν έχει Εθνικό Αερομεταφορέα.