Οι selfies των Αστυνομικών και οι απλοί πολίτες

Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά από ρεπορτάζ του SigmaLive για αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν στην Αγία Νάπα  προκειμένου να διενεργήσουν ελέγχους και διαπίστωση στοιχείων των εργαζομένων στα υποστατικά, στο πλαίσιο της πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι Αστυνομικοί προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων όταν ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία, πόζαραν και έβγαζαν selfies.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα η ηγεσία της Αστυνομίας έχει θορυβηθεί μετά από όλα αυτά καθώς και από διάφορα παράπονα επιχειρηματίων στην Αγία Νάπα για τον τρόπο που γίνονται οι εν λόγω έλεγχοι.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι το όλο θέμα διερευνάται.

Είναι σημαντικό όμως να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη, γιατί σίγουρα θα δημιουργηθεί μεγαλύτερος σάλος όταν αντί για selfies, θα δούμε αργότερα και πολίτες να φωτογραφίζουν αστυνομικούς που αντί για περιπολία ας πούμε κάθονται στα αυτοκίνητα της υπηρεσίας και πίνουν το φραπέ τους αδιαφορώντας αν ακόμα εκεί που έχουν παρκάρει προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Λέμε τώρα…

Ή όταν παίρνεις τηλέφωνο να καταγγείλεις μία παρανομία και σου λέει “εντάξει κυρία μου. Θα το δούμε…” Πότε θα το δει δεν μας είπε όμως…

Καιρός είναι να παρθούν αυστηρά μέτρα όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για τα μέλη της Αστυνομικής δύναμης.

Αυστηρές τιμωρίες να επιβάλλονται και σε όσους Αστυνομικούς παραπέουν σε λάθη ή απλά αδιαφορούν για τις καταγγελίες πολιτών.

Ας μην την πληρώνουν πάντα οι πολίτες…

Να αναλάβουν όλοι το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί.