Οι 10 πιο δημοφιλείς πορνοστάρ για το 2017

Πριν από λίγες ημέρες, το μεγαλύτερο site αισθησιακού περιεχομένου, δημοσίευσε τα στατιστικά στοιχεία της χρονιάς που πέρασε, κι οι διάσημες πρωταγωνίστριες των ερωτικών ταινιών, είχαν την τιμητική τους.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο ημέρες από την έλευση του νέου χρόνου κι ο δημοφιλής ιστότοπος ερωτικού περιεχομένου Pornhub, έδωσε στη δημοσιότητα τα σταστιστικά στοιχεία της χρονιάς που πέρασε.

Μεταξύ των πολύ ενδιαφέροντων στοιχείων, όμως, που αφορούν τα γούστα και τις προτιμήσεις των χρηστών της σελίδας, ένα γράφημα αποτύπωσε την απήχηση των πρωταγωνιστριών των ερωτικών ταινιών στο κοινό, με την κορυφαία δεκάδα να αποτελείται από ονόματα πρώτης γραμμής στη βιομηχανία του πορνό.

Έτσι, είδαμε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού την 26χρονη Riley Reid από τις ΗΠΑ, ενώ ακολουθούν κατά πόδας, η Λιβανέζα Μia Khalifa κι η 46χρονη βετεράνος, Lisa Ann, η οποία εκθρονίστηκε από την πρώτη θέση, που είχε καταλάβει το 2016.

Η κορυφαία δεκάδα αποτελείται από τις παρακάτω ευειδείς ηθοποιούς, με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλη την υφήλιο.

1. Riley Reid, 26 ετών (ΗΠΑ)

2. Mia Khalifa, 24 ετών (Λίβανος)

3. Lisa Ann, 45 ετών (ΗΠΑ)

4. Κim Kardashian, 37 ετών (ΗΠΑ)

5. Sunny Leone, 36 ετών (Kαναδάς)

6. Brandi Love, 44 ετών (ΗΠΑ)

7. August Ames, (αυτοκτόνησε πριν μερικούς μήνες μόλις στα 23 της χρόνια)

8. Dillion Harper, 26 ετών (ΗΠΑ)

9. Alexis Texas, 33 ετών (Παναμάς)

10. Αsa Akira, 32 ετών (ΗΠΑ)