Ξύπνησε το «κράκεν»! Τεράστιο χταπόδι «καταπίνει» δύτη! (Video)

Στιγμές αγωνίας έζησε ένας δύτης ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα νευρικό τεράστιο χταπόδι, το οποίο και αποφάσισε να του δείξει εμπράκτως την ενόχληση από την παρουσία του κοντά στη φωλιά του.

Στο εντυπωσιακό βίντεο που τράβηξε δεύτερος δύτης, το τεράστιο μαλάκιο (είναι ένα γιγαντιαίο χταπόδι του Ειρηνικού) αισθάνεται ενοχλημένο από την παρουσία του πρώτου δύτη στον ύφαλο που έχει το λημέρι του.

Το χταπόδι αρχικά απλώνει τα μεγάλα πλοκάμια του προς το πρόσωπο του δυτή για να τον τρομάξει. Όταν όμως βλέπει ότι ο άνθρωπος δεν φεύγει, τότε σιγά-σιγά αρπάζει το κεφάλι του και το καλύπτει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το τεράστιο χταπόδι καλύπτει ολόκληρο το κεφάλι και μέρος του σώματος του δύτη, όπως κάνει με τη λεία του. Mε άνοιγμα πλοκαμιών στο μισό μέτρο και βάρος 55 κιλά, το «κράκεν» είναι πραγματική απειλή.

Τελικά, το χταπόδι βαριέται από την παράξενη λεία και την αφήνει για να γυρίσει στο θαλάμι του. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νησί Βανκούβερ του Καναδά και οι δύτες δεν έχασαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν την εμπειρία τους.