Νεοφύτου: Το διακύβευμα των εκλογών είναι κατά πόσον θα συνεχίσουμε σ’ αυτή τη σωστή πορεία

Σε δηλώσεις μετά την συνάντηση του  με τον Δήμαρχο Πάφου, κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο Προέδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι κατά πόσον θα συνεχίσουμε σ’ αυτή τη σωστή πορεία:

Είμαι τις τελευταίες δυο μέρες στην Πάφο. Έζησα και χάρηκα μια άλλη Πάφο. Την Πάφο της ανάπτυξης και των σημαντικών έργων υποδομής που με πρωτοβουλία του Δήμου, του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και τη στήριξη της κυβέρνησης, η Πάφος έχει αλλάξει. Η τελευταία τριετία ήταν η χρυσή τριετία της Πάφου.

Όμως είναι πολύ σημαντικό, αυτά τα σημαντικά έργα υποδομής και ιδιαίτερα και λόγω της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης να παραμείνει και να ενισχυθεί η Πάφος ως κοιτίδα του πολιτισμού που θα παράγει και θα προβάλλει τον πολιτισμό μας. Και πάλι συγχαρητήρια στις Τοπικές Αρχές και όλοι να κοιτάξουμε πως μπορούμε να συμβάλουμε, να βελτιώνουμε όχι μόνο την εικόνα, τις υποδομές και να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Σημαντικές εκλογές για την πορεία της χώρας. Ο κάθε πολίτης, αριστερός, δεξιός, κεντρώος και σοσιαλιστής διαπιστώνει πως η χώρα απολαμβάνει μιας ασφάλειας, σταθερότητας και ανάπτυξης.

Και το διακύβευμα είναι κατά πόσον θα συνεχίσουμε σ’ αυτή τη σωστή πορεία ή θα διακινδυνεύσουμε πισωγυρίσματα.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο κυπριακός λαός και ώριμος είναι και μπορεί να κρίνει αλλά και να καθορίσει τη συνέχιση αυτής της σωστής πορείας με σταθερά βήματα μπροστά για να ολοκληρώσουμε τα οράματα μας για τον τόπο μας. Πρώτον να ζήσουμε σε μια πραγματικά ελεύθερη και επανενωμενη πατρίδα αλλά και μια πατρίδα που θα δημιουργεί ευκαιρίες για το σύνολο των πολιτών και της κοινωνίας χωρίς διακρίσεις.