Νεοφύτου: Η Κυβέρνηση έχει την ευχέρεια να δίδει μερίσματα σε ομάδες πολιτών με την μεγαλύτερη ανάγκη

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου σημείωσε πως “η Κυβέρνηση λόγω των αποτελεσμάτων της Οικονομίας, έχει την ευχέρεια να δίδει μερίσματα σε ομάδες πολιτών με την μεγαλύτερη ανάγκη”.

Όπως σημείωσε ο ίδιος “είχα την ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου να συναντηθώ με τον Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα οικονομίας τον αγαπητό Χρήστο Σταϊκούρα. Ανασκοπήσαμε τις εξελίξεις στην Κυπριακή Οικονομία, αλλά ενημερώθηκα και για την κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας.

Αγαπητέ Χρήστο, εδώ στην Κύπρο την κρίση την μετατρέψαμε σαν σε μεγάλη ευκαιρία, να διορθώσουμε τις στρεβλώσεις του παρελθόντος, να διορθώσουμε λάθη να εξυγιάνουμε την οικονομία και βρισκόμαστε σήμερα σε μια οικονομία που κινείται σε ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης από τους ψηλότερους στην Ευρώπη.

Από τα δημοσιονομικά ελλείμματα (εισήλθαμε) στα δημοσιονομικά πλεονάσματα που δίνουν την ευχέρεια στο κράτος και στην Κυβέρνηση να δίδει μερίσματα από τα αποτελέσματα της οικονομίας, είτε στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες είτε σε άλλες ομάδες του πληθυσμού που πλήγηκαν με βαρύ κόστος λόγω της κρίσης.

Ευχόμαστε για την Ελλάδα, που γνωρίζετε την αγάπη και την εκτίμηση (και η οποία) ήταν και παραμένει διαχρονικά το ανιδιοτελές στήριγμα των εθνικών μας αγώνων, να τελειώσει από αυτήν την μακρόχρονη μνημονιακή περίοδο. Να σταθεί και η Ελλάδα στα πόδια της και με σταθερά βήματα μπροστά να δούμε ένα καλύτερο μέλλον και για την Ελλάδα”.