Νεκρός 75χρονος που πήγε για σαλιγκάρια

Βρέθηκε χθες το βράδυ ο 75χρονος Ανδρέας Αμύρωτος, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος έλειπε από την οικία του από χθες το πρωί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πληροφορία ήρθε από την γυναίκα του, η οποία κατήγγηλε ότι από της 10 το πρωί ο σύζυγος της έφυγε από το σπίτι του για μαζέψει σαλιγκάρια και δεν είχε γυρίσει. Μετά από έρευνα της, για εντοπισμό του σήματος του κινητου του 35χρονου, εντοπίστηκε στην περιοχή Μαρί. Στην περιοχή μετέβησαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Ζυγίου, Κοφίνου και ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι γύρως τις 6:30 το απόγευμα εντόπισαν το αυτοκίνητο του σε χωράφι πίσω από το Τσιμεντοποιείο Βασιλικού στο Μαρί, ενώ τρεις ώρες αργότερα περίπου στις 21.30 εντοπίστηκε και ο 75χρονος σε παρακείμενο χωράφι.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τις συνθήκες θανάτου του 75χρονου, ανέφερε ότι δεν χρειαζόταν να μεταβεί στη σκηνή. Καμία εξωτερική κάκωση σήμφωνα με την επιθεώρηση της σορού.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αργότερα σήμερα θα γίνει η νενομισμένη νεκροτομή η οποία και θα καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του 75χρονου