Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους κύριε Δήμαρχε…

Αναφέρομαστε στο δημοσίευμά μας, ημερομηνίας 10 Αυγούστου με τίτλο “Μίνι Κοτσιάτης στο κέντρο της Λευκωσίας” και οφείλουμε με τη δημοσίευση της απάντησης από το Δήμο Λευκωσίας να παραθέσουμε και εμείς, συγκεκριμένα στοιχεία.

Επικοινωνήσαμε στις 26 Ιουλίου στις 9 το πρωί, με το γραφείο του Δημάρχου Λευκωσίας και αφήσαμε μήνυμα στον  κ. Γιωρκάτζη να επικονωνήσει μαζί μας αφού τη δεδομένη στιγμή μας είπαν ότι είναι απασχολημένος. Την επόμενη μέρα επικονωνήσαμε πάλι με το γραφείο του Δημάρχου αφού δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Γύρω στο μεσημέρι μας πήραν τηλεφωνο από το γραφείο τύπου του Δήμου, ο κ. Νικολαίδης και αναφέραμε τα γεγονότα ως έχουν και μάλιστα του αποστείλαμε φωτογραφίες.

Στις 30 Ιουλίου επικοινωνήσαμε πάλι με τον εκπρόσωπο τύπου τον κ. Νικολαίδη  και αναφέραμε ακόμα ένα γεγονός. Φυσικά αναμέναμε κάποια ενημέρωση την οποία ποτέ δεν πήραμε.

Στις 2 Αυγούστου, είχαμε πάρει αρκετές φορές στο γραφείο του κ. Νικολαίδη και στο κινητό του χωρίς καμία απάντηση. Αναγκαστικά επικονωνήσαμε με άλλο λειτουργό του Δήμου μιας και το θέμα όχι μόνο δεν είχε λυθεί αλλά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έφερε με γερανό, ακόμα ένα σαράβαλο χωρίς τροχούς.

Από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα αν τα αυτοκίνητα αυτά δεν είναι εγκατελειμμένα τα οποία βρίσκονται σε αυτή τη κατάσταση μήνες τώρα.

Δυστυχώς κ. Γιωρκάτζη ο υπάλληλος του Δήμου Λευκωσίας επισκέφθηκε το πιο πάνω “σπίτι” τη Παρασκευή μετά από το δημοσίευμα και μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις μας σε διάφορες άλλες κρατικές υπηρεσίες. Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου πέρασε ξανά υπάλληλος του Δήμου και άφησε κλήση στον ιδιοκτήτη ο οποίος βέβαια δεν διαμένει εδώ.

Αυτά εν ολίγοις είναι τα γεγονότα και οι φωτογραφίες της όλης κατάστασης μιλούν από μόνες τους.

Δημοσιεύουμε παρακάτω την απάντηση που πήραμε από τον Δήμο Λευκωσίας επί του θέματος:

Πάντως κύριε Γιωρκάτζη, είναι λυπηρό, ενώ στη προηγούμενη θητεία σας, όλοι είχαν να λένε για την άμεση ανταπόκρισή σας στα τηλεφωνήματα δημοτών, ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα, σε αυτή σας τη θητεία δυστυχώς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε όλοι Δημότες και αναμέναμε από εσας τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν μπήκατε στο κόπο να επικονωνήσετε αλλά κάποιοι εκεί στα γραφεία του Δήμου, μας είχαν πιάσει και στο “δούλεμα” ….

Σημ: Υπάρχουν και οι κλήσεις που μπορούν να το επιβεβαιώσουν