Να δοθεί ένα τέλος στη κάθοδο τουριστών στα κατεχόμενα

Εδώ και αρκετά χρόνια εκατοντάδες τουρίστες μεταφέρονται καθημερινά  από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου στα κατεχόμενα εδάφη μας.

Μέρα με τη μέρα όλο και αυξάνονται οι τουρίστες που επισκέπτονται τα κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μήπως έφθασε η ώρα που η Κυβέρνηση πρέπει να θέσει φραγμούς ούτως ώστε να δοθεί ένα τέλος;

Κάποιοι κρατικοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τους εμποδίσουμε γιατί είναι καλυμένοι από την Ευρωπαική Ένωση.

Δεν είναι όμως δυνατόν να μην υπάρχει μία δικλείδα ασφαλείας ούτως ώστε να τερματιστούν όλες αυτές οι «φουρνιές» τουριστών που μεταβαίνουν καθημερινά στα κατεχόμενα.

Άξιο σχολιασμού βέβαια, είναι και οι διακοπές των συμπατριωτών μας σε ξενοδοχεία στα κατεχόμενα οι πλείστοι εκ των οποίων ποντάρουν και στα καζίνο.

Ασχολίαστο επίσης το γεγονός με τους συμπατριώτες μας που πάνε στα κατεχόμενα για να ανεφοδιασουν τα αυτοκίνητα τους με καύσιμα. Οι δικαιολογίες τύπου πάνε για προσκύνημα και τους τέλειωσε η βενζίνη στη μέση, ανάξιες σχολιασμού.

Τι άλλο μπορεί να πει κανείς για όλους αυτούς που μας το παίζουν και μεγάλοι πατριώτες και αιμοδοτούν την τουρκική οικονομία;

Δεν φτάνει που χάνονται εκατομμύρια από τους τουρίστες που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα εμείς οι ίδιοι χρηματοδοτούμε την οικονομία των τουρκοκυπρίων.

Πρέπει άμεσα να δοθεί ένα τέλος και αν Κυβέρνηση αδυνατεί να το πράξει, ας κλείσουν τα οδοφράγματα να τελειώνουμε.