Νίκη του ΑΠΟΕΛ έναντι στη Βιτορούλ με 4-0

Υπό την καθοδήγηση του Δώνη οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ λύγισαν σήμερα τον άξιο αντίπαλο τους στην παράταση σκοράροντας 3 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της.

Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στα play-off του Champions League με εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League (σε περίπτωση αποκλεισμού από το Champions League) μετά την πανάξια πρόκριση του σε βάρος της Βιτορούλ.

Οι πρωταθλητές μας απόψε στο Στάδιο ΓΣΠ με το νικηφόρο 4-0 στη διαδικασία της ημίωρης παράτασης ανέτρεψαν το 1-0 του πρώτου αγώνα και θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους την ερχόμενη Παρασκευή.

Η φετινή θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη παρουσία σε ομίλους των διοργανώσεων της UEFA.

Το ΑΠΟΕΛ απόψε πραγματοποίησε την καλύτερη μέχρι τώρα φετινή παρουσία του και θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του κανονικού αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν λίγες φάσεις όμως το σκηνικό άλλαξε θεαματικά.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μεγάλη ευκαιρία (δοκάρι) για το ΑΠΟΕΛ και στο 54ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καρλάο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στάθη Αλωνεύτη.

Ακολούθησε μια σειρά από μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του και να ξεκαθαρίσει την πρόκριση όμως το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του κανονικού αγώνα.

Πρόκριση στην παράταση

Στο 93’ ο Γιώργος Μερκής με δυνατό σουτ εντός επανορθωτικής έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων (2-0) στο ΑΠΟΕΛ και στο 94’ ο Ντε Καμάργκο με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

Στο 105+1 ο Γιώργος Εφραίμ διαμόρφωσε το 4-0 για το ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με τους Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ρουέδα, Καρλάο (80’ Μερκής), Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο, Βάντερ (88’ Βάντερ), Αλωνεύτης (55΄ Εμπεσίλιο), Ντε Καμάργκο.