Νέες αποκαλύψεις Φαίδωνα – Τι απάντα στον Αγγελίδη

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνα σε παρέμβαση του στη εκπομπή “Μεσημέρι ακι κάτι” στο Sigma.

Στη μεσημβρινή εκπομπή του σταθμού με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου, φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που εκτόξευσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος κατά της Αστυνομίας.

Τότε παρενέβη τηλεφωνικώς εκ νέου ο Δήμαρχος Πάφου, ο οποίος προέβη σε νέες αποκαλύψεις – φωτιά!

Στις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος κλήθηκε ν’ απαντήσει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

«Δεν ασχολούμαστε και δεν παρακολουθούμε τον κ. Φαίδωνος», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Αγγελίδης, για να συμπληρώσει ότι η «Αστυνομία απαντά στις εν λόγω καταγγελίες μέσω του έργου και της δράσης της».

Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και η αστυνομία διερευνά τις καταγγελίες Φαίδωνος, είπε ο Ανδρέας Αγγελλιδης και συμπλήρωσε ότι η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, και με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων και αναλόγως θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν επιλέξαμε να δημοσιοποιήσουμε οτιδήποτε, κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, τόνισε.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο Δήμαρχος Πάφου, ο οποίος συμφώνησε με τη θέση του κυρίου Αγγελίδη ότι «ουδείς είναι υπεράνω του νόμου».

«Μακάρι να το κάνουν βίωμα τους», ευχήθηκε και πρόσθεσε ότι: «Εάν διερευνούν θέμα εξύβρισης από μέρους μου εναντίον των δύο προσώπων που είναι ύποπτα για τη βόμβα στ’ όχημα της μητέρας μου, καλά κάνουν να το διερευνήσουν και θα χαρώ πολύ», είπε.

Μακάρι να έκαναν τη δουλειά τους με τέτοιο ζήλο γενικότερα, όμως μόνο για μένα δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία, πρόσθεσε.

Σ’ αυτό το σημείο ο Φαίδων Φαίδωνος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις, κάνοντας λόγο για συγκεκριμένες οδηγίες που δόθηκαν σ’ αστυνομικούς, για να καταθέσουν για την υπόθεση εξύβρισης των 2 υπόπτων.

«Τούς έλεγαν δώστε κατάθεση και θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα ο Αρχηγός», κατήγγειλε ο Δήμαρχος Πάφου.

Τα μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο για το επίπεδο της αστυνομίας είναι απογοητευτικά, είπε ο Δήμαρχος Πάφου και εκτόξευσε τη βόμβα:

«Ενημέρωσαν έμπορο ναρκωτικών που βρισκόταν σε περιοχή της Πάφου, ότι θα του γινόταν έλεγχος. Του είπαν πήγαινε σπίτι σου στη Χλώρακα και ερχόμαστε να σου κάνουμε έλεγχο»!

Ο Δήμαρχος Πάφου υποστήριξε ότι η Αστυνομία τον διαψεύδει με δημόσιες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις, όμως άλλα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες:

«Δημοσιά με διαψεύδουν, αλλά όταν κάθονται σε κλειστές πόρτες λένε: Κάντε κάτι, γιατί θα ξαναβγεί ο Δήμαρχος Πάφου».

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πάφου έκανε λόγο για κινητά και ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές, αμέσως μετά τις καταγγελίες στις οποίες προέβη.

ΠΗΓΗ: Sigmalive.com