Με αναπάντητα ερωτηματικά οδηγείται στη τελευταία του κατοικία το δολοφονημένο ζεύγος

Με αναπάντητα ερωτηματικά οδηγείται στη τελευταία του κατοικία το δολοφονημένο ζεύγος, Γιώργου και Ντίνας Χατζηγεωργίου οι οποίοι βρέθηκαν σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο της οικίας τους στο Στρόβολο.

Η κηδεία τελείται σήμερα το απόγευμα στον ιερό ναό Τιμίου Σταύρου στον Στρόβολο στις 15:30.

Στο μεταξύ τα σενάρια για το αποτρόπαιαο έγκλημα δίνουν και παίρνουν με αρκετά εύλογα ερωτήματα να αιωρούνται. όπως η μη λήψη κατάθεσης από τον 15ψρονο γιο των δολοφονηθέντων και από την αδελφή του Γιώργου Χατζηγεωργίου.

Επίσης ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος αντιπροσωπεύει την οικογένεια των θυμάτων, διαμαρτύρεται γιατί δεν του έχει δοθεί άδεια για διενέργηση αυτοψίας στο χώρο του εγκλήματος.

Ο Γενικός Εισαγγελέας εύλογα διερωτήθηκε αν λήφθηκαν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων, το επαγγελματικό τους περιβάλλον, τους συμμαθητές του 15χρονου κ.ά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει ζητηθεί η αποκάλυψη τηλεπικοινωνιακών δεδομένων τόσο των θυμάτων όσο και του 15χρονου, για να φανεί κατά πόσον υπήρξαν απειλές από τρίτους.

Με αναπάντητα ερωττήματα λοιπόν, το ζεύγος οδηγείται στη τελευταία του κατοικία και με τα σενάρια περί της άγρια δολοφονίας να ξεπερνούν κάθε όριο.