Μεταμόρφωση! Μέσα σε 7 ώρες έγινε αγνώριστη

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις αλλά και με πολλά, διαφορετικά συναισθήματα και ιστορίες.

Η εικόνα της Holly από το Destin της Florida εκφράζει μια σκέψη που υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας: ότι μια απόφαση μπορεί να αλλάξει όλη μας τη ζωή.

Η Holly σε λίγους μήνες θα παντρευτεί. Πριν όμως συμβεί αυτή η αλλαγή στην προσωπική της ζωή, εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αλλαγή… ακόμα πιο «προσωπική». Τα μακριά μαλλιά της έγιναν παρελθόν που δεν θέλει να θυμάται, απλά γιατί πλέον αγαπά περισσότερο το νέο της εαυτό. Η Holly μεγάλωσε με έναν πατέρα που της έλεγε ότι «Η γυναίκα για να είναι όμορφη πρέπει να έχει μακριά μαλλιά».

Αυτή τη «θεωρία» ακολούθησε η Holly και τα μαλλιά της έφτασαν ως τη μέση της. Μακριά, αφρόντιστα μαλλιά που αφαιρούσαν πόντους στιλ αντί να προσθέτουν.

Η Holly αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Ετσι, απευθύνθηκε στο Avant Garde Salon για να προχωρήσει στη μεγάλη αλλαγή της. Και αυτή συνέβη. Και το αποτέλεσμα είναι απλά θεαματικό.

Το μήκος των μαλλιών της μειώθηκε αισθητά, το χρώμα τους έγινε πιο φωτεινό -όσο φωτεινό έγινε το πρόσωπο της Holly. Mέσω Instagram είδαμε τη μεγάλη αλλαγή της Holly βήμα-βήμα (κράτησε 7 ώρες). Η μεγάλη κατάκτηση της Holly δεν είναι το ότι κατάφερε να μεταμορφωθεί και να γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα. Είναι το ότι πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της και τα κατάφερε. Εγινε ένας άνθρωπος που χαμογελά περισσότερο γιατί του αρέσει πολύ ο εαυτός του!