Μαχητική η ομιλία Χριστοδουλίδη

Μαχητική ήταν η εισαγωγική ομιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη ο οποίος εγκαινίασε την προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους τεχνοκράτες σαραντάρηδες  που βρίσκονται από το 2013 μέχρι σήμερα στο πλευρό του Νίκαρου και οι οποίοι με σοβαρότητα, σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και τολμηρές αποφάσεις ευθύνης πέτυχαν πολλά.

Ο Νίκος Αναστασιάδης με τη διακυβέρνησή του δικαίωσε τις προσδοκίες του Κυπριακού λαού και κατάφερε να ενώσει δυνάμεις, τόνισε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας ότι βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι και επεσήμανε ότι “πάθαμε και μάθαμε ότι ούτε μαθητευόμενοι μάγοι ούτε μεσσίες υπάρχουν ανάμεσά μας”.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, η ήρεμη δύναμη του Προέδρου, είπε ξεκάθαρα ότι τα όσα πετύχαμε ως κυπριακός λαός με τον Νίκο Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας δεν τα χαρίζουμε σε κανένα, γι αυτό προχωρούμε για να πάρουμε την Κύπρο ακόμα πιο μπροστά.

Με την μαχητική ομιλία του έδωσε το έναυσμα για μία ακόμα πιο μαχητική προεκλογική εκστρατεία.

Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε ότι αν και το όλο σκηνικό στο συνεδριακό κέντρο Φιλοξένεια ήταν πολύ καλό. η μουσική επένδυση δεν ήταν καθόλου καλή. Αυτό το είδος μουσικής δεν συνάδει με την μαχητικότητα μίας προεκλογικής εκστρατείας και καλό θα ήταν να προβληματιστούν οι διοργανωτές γιατί αυτά τα λάθη δεν επιτρέπονται.